sukob na twitteru

Tomašić odgovorila Beljaku koji ju je nazvao ustaškom emigranticom: Moje rođenje u Bosni problematizira lik rođen u Sloveniji

09.03.2019 u 17:21

Bionic
Reading

Hrvatska europarlamentarka Ruža Tomašić na Twitteru je odgovorila predsjedniku HSS-a Kreši Beljaku koji ju je nazvao ustaškom emigranticom

Beljak je sinoć također na Twitteru reagirao na komentar Ruže Tomašić oko zabranje služenja svete mise na komemoraciji na Bleiburgu.

'Još jedna ustaška emigrantica, ova iz Kanade a porijekom iz Bosne. Mi smo zemlja koja se oslobodila fašizma vlastitim snagama za razliku od Austrije, koja nam sada docira i uči nas antifašizmu zahvaljujući ovakvim domaćim izdajnicima. Sikter iz naše Hrvatske!!', napisao je Beljak sinoć na Twitteru nakon što se prethodno obračunao s Vice Batarelom.

  • +7
Ruža Tomašić Izvor: tportal.hr / Autor: Matej Grgić

Tomašić nije ostala Beljaku dužna. 'Jedno se ne mijenja zadnjih 70 g. - siledžije tjeraju iz Hrvatske sve koji im smetaju da lakše zapojasaju ono što im ne pripada. 'Antifašisti' su HSS zabranili, a emigracija ga je sačuvala. Moje rođenje u Bosni problematizira lik rođen u Sloveniji. Ako je i od Beljaka, previše je', poručila je.