POSJET SPLITU

Bandić podržao kolege pa otišao Kerumu

27.05.2009 u 12:59

Bionic
Reading

Kandidat za gradonačelnika Zagreba i još uvijek prvi čovjek metropole Milan Bandić 'dopelao se' do Splita kako bi dao podršku stranačkom kolegi Veljanu Radojkoviću koji se s HDZ-ovcem Antom Sanaderom u drugom krugu natječe za mjesto splitsko-dalmatinskog župana

Bandić i Radojković u srijedu ujutro održali su na Rivi konferenciju za novinare, a na upit gdje je Ranko Ostojić (kandidat za gradonačelnika Splita), Bandić je odgovorio kako je u utorak navečer bio s njim, no desetak minuta kasnije, Ostojić im se pridružio na presici.

Podršku koalicijskim partnerima u Splitu došao je dati i predsjednik Hrvatske narodne stranke (HNS) Radimir Čačić.

'Danas sam ovdje da dam podršku našim kandidatima za Splitsko-dalmatinsku županiju Veljanu Radojkoviću (SDP) i Jakši Marasoviću (SDP) te Ranku Ostojiću (SDP) i Jošku Dvorniku (HNS) na razini grada. Nakon Splita idemo u Vis i Komižu, gdje isto kao i ovdje očekujemo pobjedu u drugom krugu lokalnih izbora', rekao je Čačić.

'Funkcije dolaze i prolaze, a djela ostaju. Pozivam sve osobe ne dijeleći ih pritom tko je vlaj, a tko bodul da iziđu na izbore i daju glas mom prijatelju Veljanu Radojkoviću', rekao je Milan Bandić, dodajući kako se na splitskoj pjaci osjeća kao na Jelačićevu trgu.

'Dajući njemu glas, dali ste glas stabilnom, poštenom i odgovornom čovjeku koji će raditi na dobrobit svih ljudi ove županije. Kad bih imao novca, kladio bih se baš na Veljana Radojkovića', izjavio je Bandić i poručio kandidatima da se čuvaju oštrih riječi, a prijekih djela.

Poslije su Bandić i Radojković otišli do restorana Sky koji se nalazi u trgovačkom centru Joker čiji je vlasnik i kandidat za gradonačelnika Splita Željka Keruma, objavila je Slobodna Dalmacija.