OTVORIO KREŠIMIRAC

Bandić najavio presicu nakon koje 'ništa neće biti isto'

04.08.2016 u 09:16

Bionic
Reading

Zagrebački gradonačelnik Milan Bandić otvorio je u četvrtak u bnovljeni park Krešimirac, te fontanu i bazen Kozmički ciklus vode na Trgu kralja Petra Krešimira IV

Tim povodom je najavio da će obnoviti još 26 fontana na području Grada Zagreba. Bandić je ovom prilikom komentirao i aktualna politička događanja, kao i presudu Josipu Perkoviću i Zdravku Mustaču. Smatra da političke opcije ne bi trebale presudu koristiti za međusobne sukobe.

'Bilo bi najbolje da se ne svađaju, da se okrenemo budućnosti, jer ono što je napravljeno u povijesti se ne može promijeniti. Sud je donio nepravomoćnu presudu koju treba poštivati. Važno je da svatko odgovara za svoja djela. Kad u Hrvatskoj svatko bude odgovarao za svoja djela, bit će nam bolje', kaže Bandić i najavljuje važnu pressicu u ponedjeljak, nakon koje 'ništa neće biti kako je bilo'.

Kaže da će izborni program predstaviti u srijedu u Kninu, a u utorak će u Vukovaru predstaviti koaliciju. Možda će se kandidirati i šesti put za gradonačelnika, kaže, ako neće nešto drugo raditi.

RTL Autor: RTL


Video: Patrik Macek / PIXSELL