Spremni za novu avanturu?

Zabavi se uz budućnost

05.06.2018 u 15:52

Bionic
Reading

Tražite li savršen poklon za kraj školske godine? Poklonite svojoj djeci budućnost

Želite nagraditi svoje školarce povodom završetka školske godine? Imamo riješenje za Vas! Novo izdanje STEMI Hexapod robota!

Šesteronožni robot nam dolazi u još boljem izdanju, sa još više interaktivnosti, mogućnosti i boljim dizajnom. Ukratko, s svime što klinci vole.

Izrada robota je zabavna, no izrada robota koji se kreće živo poput pauka je zakon! Neka se vaši klinci okušaju u avanturi izrade vlastitog robota!

Zašto?

Iz jednostavnog razloga. STEMI vašim klincima pruža zabavu, a ujedno ih podučava primjenjivim znanjima, od dizajniranja robota, elektronike i programiranja pa sve do izrade mobilne aplikacije.

Opremljeni suvremenim znanjima spremno ulaze u tehnološki svijet – svijet budućnosti. U cijelom procesu izrade robota, putem video lekcija vaše klince vode STEMI mentori što ovu avanturu čini interaktivnom, zabavnom i izazovnom.

Izvor: Društvene mreže

Koliko je važno djecu od rane dobi zainteresirati za STEM područja svjestan je i Gordan Kožulj, poslovni savjetnik te jedan od naših najuspješnijih plivača. Tražio je poticajnu igračku koja će mu omogućiti da na najbolji način provede kvalitetno vrijeme sa svojom djecom i našao ju je u STEMI hexapod robotu.

Vizija STEMI-ja je kreirati okruženje u kojem bilo koja osoba može postati kreator tehnologija, dok je ideja i misija mladog tima približavanje tehnologije i robotike djeci, mladima i svima koji inspirirani jednostavnošću izrade ovih robota i korištenjem tehnologije – žele neke svoje dugogodišnje ideje oživjeti i sprovesti u djelo.

Izvor: Društvene mreže / Autor: Promo

Novo izdanje STEM-ija s novim mogućnostima poput novih cool LED svijetala i senzora dodira zaintrigirati će vaše klince, i držati ih okupiranima satima. Tko zna, možda i Vas zainteresira čudesni tehnološki svijet?

Svoj STEMI možete potražiti ovdje.