INFO TRAKA, SNIMANJE...

Vip TV dobio novo sučelje

  • Autor: M. W.
  • Zadnja izmjena 19.06.2013 18:30
  • Objavljeno 19.06.2013 u 15:25
Vip TV

Vip TV

Izvor: Promo fotografije / Autor: Vipnet

Novo sučelje za Vip TV donosi niz unaprijeđenih funkcionalnosti za jednostavnije i preglednije korištenje. Evo što je sve novo

Dodana je informativna programska traka, koja sadrži informacije o emisijama koje su završile, onima koje se trenutno emitiraju te onima koje slijede, pa možete istovremeno gledati TV i pregledavati sadržaj koji se prikazuje na ostalim programima.

Pomoću nje možete doći i do omiljenog TV ili radijskog programa izravno iz izbornika TV rasporeda ili popisa programa.

Novo sučelje donosi i redizajnirani TV raspored, koji nudi bolju preglednost programa i dostupnog sadržaja. Od sada bi trebali moći izravno u TV rasporedu odabrati program koji žele gledati, čak i emisiju u tijeku ili koja je već završila te pronaći informacije o njoj ili postaviti snimanje.

Nova funkcionalnost Pogledaj od početka omogućuje ponovno pokretanje emisije do 72 sata nakon njenog završetka. Tu je i Snimalica koja sadržaj na TV programima može snimati direktno iz izbornika TV rasporeda ili preko informativne trake, a sve snimke, one snimljene na tvrdi disk i snimke na mreži (Mrežna snimalica), nalaze se na istom mjestu radi lakšeg snalaženja.

Interaktivna usluga Plati pa vidi omogućuje uživo praćenje vrhunskih svjetskih sportskih događaja na zahtjev, kao i mogućnost da se snimke dijele između usluge Vip TV za van i digitalnog prijemnika Vip TV. Tako sadržaj snimljen preko digitalnog prijemnika možete pogledati na svom smartphoneu, PC-u ili tabletu.

Unaprijeđena je i Videoteka, koja je od sada dostupna jednim klikom na daljinskom upravljaču i nudi sadržaj za sve uzraste. Tu su i dodatne usluge, poput Videokluba, HBO On Demand i OYO.

Olakšan je pristup Facebooku te dodano pet igara.

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!