Podignite zabavu na novu razinu

Upoznajte dosada najbrži moto g

25.03.2021 u 18:13

Bionic
Reading

S velikim ponosom predstavljamo vam moto g100, najbrži mobitel iz obitelji Motorola g i prvi uređaj u toj obitelji opremljen mobilnom platformom Qualcomm Snapdragon serije 8. Novi pametni telefon krase performanse premium mobitela koje donose izvanredno iskustvo gaminga i izuzetan sustav kamera.

Uz to, moto g100 kompatibilan je s platformom Ready For koja je osmišljena kako bi oslobodila punu snagu uređaja i donijela gaming na veliki ekran, unaprijeđenu upotrebu videopoziva, obavljanje više zadataka istovremeno za maksimalnu produktivnost i još puno toga.

Danas slavimo 10. generaciju obitelji moto g koja je stvorena kako bi prodrmala mobilni industriju i zauvijek promijenila očekivanja ljudi i njihov odnos prema tehnologiji.

Uz te pametne telefone korisnicima neprestano pružamo sve ono što im je najvažnije.

A kako bismo dodatno naglasili našu posvećenost i predanost donošenju tehnologije koja osnažuje naše korisnike, s velikim zadovoljstvom najavljujemo da smo na naše uređaje dodali dva ugrožena jezika i tako postali prvi proizvođač mobilnih telefona koji u potpunosti podržava autohtoni jezik koji se govori u Amazoniji*.

Želite najmoćniji moto g? Upoznajte moto g100

Kao jedan od prvih mobitela na svijetu koji upotrebljava najnoviju mobilnu platformu Snapdragon 870 5G, Motorola g100 pruža vam nevjerojatno brz 5G1 i vezu Wi-Fi 6 za najmoćnije performanse i najbrži prijenos podataka na jednom moto g uređaju**.

Streaming i preuzimanje s interneta sada su brži nego ikada, a zastajkivanje je stvar prošlosti s kamerom koja se aktivira onog trenutka kada je pokrenete ultrabrzim otvaranjem aplikacija i bezgraničnim mogućnostima za istovremeno obavljanje više zadataka.

Uz 8GB memorije najnovije generacije, 128GB ugrađenog prostora za pohranu podataka i mogućnost za njegovo proširivanje za 1TB dodavanjem microSD kartice3 imate dovoljno prostora za sav omiljeni sadržaj i aplikacije, kao i procesorsku snagu koja je tu kako bi sve radilo glatko iz dana u dan.

Sve te performanse zahtijevaju i maksimalnu energiju, zbog čega smo odabrali bateriju kapaciteta 5.000mAh s kojom uvijek možete maksimalno iskoristiti sve ono što moto g100 može ponuditi jer pruža preko 40 sati rada4.

Te impresivne performanse uparili smo s iskustvom zabave koje će vam sigurno podići adrenalin, počevši od predivnog zaslona CinemaVision od 6.7“. Filmovi će naprosto oživjeti na ultraširokom zaslonu omjera 21:9, kao i filmska industrija, dok frekvencija osvježavanja ekrana od 90Hz osigurava da svi vizuali budu glatki i bez ikakvog sjeckanja ili zastoja.

S 25% većim rasponom boja5 i HDR certifikatom, vaš omiljeni sadržaj naprosto će sjajiti zahvaljujući živopisnim bojama te poboljšanom osvjetljenju i kontrastu.

Igre izgledaju i funkcioniraju bolje nego ikada prije jer moćan procesor učitava grafiku duplo brže u usporedbi s ranijim mobitelima moto g6. Uz to, funkcije Qualcomm Snapdragon Elite Gaming daju vam poboljšane opcije za podešavanje, ultrarealističnu grafiku i nenadmašnu brzinu, dok Motorolina posebna funkcija Gametime donosi aplikacije i alate koji dodatno poboljšavaju uživanje u omiljenim igrama, dok automatski podešavaju postavke mobitela kako vas dolazni pozivi i obavijesti ne bi ometali.

Sustav kamera od 64MP na pametnom telefonu moto g100 opremljen je svim hardverskim i softverskim rješenjima koja će vam biti potrebna za zapanjujuće fotografije. Glavni senzor rezolucije 64MP s tehnologijom Quad Pixel za 4x veću osjetljivost u uvjetima slabijeg osvjetljenja i prednja kamera od 16MP savršeni su za fotografiranje svakodnevnih trenutaka uz prelijepe i oštre detalje. Dual ultraširoke kamere, jedna naprijed, a druga sa stražnje strane omogućavaju vam da u kadar stavite 4x više prizora koji fotografirate za savršene panoramske fotografije i selfije za pamćenje. Uz to, Macro Vision s ugrađenim svjetlosnim krugom približit će vas onome što slikate 5x bliže od standardnih objektiva kako biste uhvatili i najsitniji detalj – i to bez upotrebe posebnog objektiva.

Ali to nije jedini način za kreativnost s modelom g100. Znamo da je stvaranje sadržaja u porastu i zato naš novi mobitel ima dvije nove funkcije koje iskustvo snimanja videozapisa podižu na potpuno novu razinu. Naš novi način rada Dual Capture dopušta vam da istovremeno snimate prednjom i stražnjom kamerom kako biste zabilježili sugovornika, ali i oslobodili vlogera koji čuči u vama.

Svjesni smo i značaja koji zvuk ima na cjelokupnu kvalitetu videozapisa i baš zato predstavljamo tehnologiju Audio Zoom koja koristi napredne mikrofone kako bi g100 uhvatio audio subjekta, ali i filtrirao buku iz okoline za čistiji zvuk i profesionalniji rezultat7.

Moto g100 posjeduje moć koja čeka da bude oslobođena. Zato smo razvili Ready For, novu platformu koja pojačava sve sposobnosti mobitela i diže ih na potpuno novu razinu. Prebacite igre s mobitela na veliki ekran za dodatni nalet adrenalina. Osjećajte se kao da ste u istoj prostoriji sa sugovornikom tijekom videopoziva zahvaljujući našem jedinstvenom mobilnom iskustvu koje vam dopušta aktiviranje naprednog praćenje subjekta prilikom poziva i snimanja. Upotrebljavajte aplikacije na zaslonu monitora i osigurajte si više prostora za igru i posao. To su samo neki od načina na koje možete upotrebljavati platformu Ready For, a uskoro vam stižu i mnoge druge napredne mogućnosti.

Naš potpuno novi uređaj dolazi sa zapanjujućim premium dizajnom u dvije posebne boje - iridescent sky i iridescent ocean – koje se kao magijom mijenjaju svaki put kada svijetlost padne na uređaj pod drugim kutom.

Želite istraživati više? Sada to možete uz moto g50

Obitelj moto g oduvijek je bila usmjerena na dostupnost vrhunske tehnologije svima, a kako 5G postaje sve prisutniji, Motorola je uložila dodatan napor kako bi demokratizirala tu vrstu veze i dala korisnicima brzinu koja im je potrebna bez kompromisa u performansama, snazi i bateriji.

Predstavljamo vam moto g50, moćan uređaj koji donosi 5G brzine sljedeće generacije** bez cijene naredne generacije i nudi impresivne brzine interneta, bateriju ultradugog života, moćne kamere za svaki kut i osvjetljenje, kao i zabavu za pamćenje.

Moto g50 promijenit će vaše korisničko iskustvo uz više frekvencija, manje kašnjenja i zastajkivanja te 5G brzinama sljedeće generacije. Praktički bez ikakvog kašnjenja ili zastajkivanja, 5G vam dopušta bilježenje i dijeljenje svih posebnih trenutaka, streaming filmova u sekundi8, igranje zahtjevnih online igara i gledanje videosadržaja na platformi YouTube bez dosadnog čekanja da se videozapis učita.

Podignite zabavu na novu razinu uz naš upečatljivi zaslon s osvježavanjem od 90Hz koje smanjuje lag kako bi vaše omiljene igre radile izuzetno glatko i fluidno. Omjer ekrana od 20:9 sa zaslonom Max Vision HD+ od 6,5 inča u potpunosti upotrebljava dostupan prozor kako biste uživali u multimedijskom sadržaju.

Zabilježite sve ono što vam tijekom dana privuče pažnju svestranim sustavom kamera od 48MP9 koji uključuje senzor za savršeno jasne fotografije pri bilo kojem osvjetljenju i iz bilo kojeg kuta. Tehnologija Quad Pixel nudi 4x veću osjetljivost na svjetlo, a Night Vision pruža još više detalja kod fotografiranja u mraku kako vam ne bi promaknuo nijedan sjajan trenutak. Posebna kamera Macro Vision približit će vas onome što fotografirate 2.5x bliže od standardnog objektiva kako biste vidjeli i najsitnije detalje koji bi vam inače promaknuli – savršeno za zapanjujuće fotografije prirode.

Zahvaljujući senzoru za dubinu, svaka fotografija izgledat će profesionalno dok uz izuzetno brzi 5G*** možete podijeliti svaki dragocjeni trenutak s ljudima koje volite brže nego ikada prije.

Kako bi radile savršeno, sve te nevjerojatne funkcije zaslužuju podjednako moćan procesor. Mobilna platforma Qualcomm Snapdragon 480 5G dopušta vam dijeljenje sadržaja u djeliću sekunde i uživanje u igrama s renderingom grafike izuzetne brzine. Uz to, s opcijama od 64GB i 128GB ugrađenog prostora za pohranu podataka2 na raspolaganju imate dovoljno prostora za sve fotografije, filmove, pjesme, aplikacije i igre.

Sve to zahtijeva i dovoljno energije za savršen i nesmetan rad. Velika baterija od 5.000mAh pružit vam više od dva dana10 upotrebe mobitela kako biste mogli provesti cijeli vikend na samo jednom punjenju mobitela. U potpunosti iskoristite sve izuzetne funkcije na svom mobitelu bez brige o pronalaženju utičnice.

Korisne softverske inovacije

Softver vam može unaprijediti svakodnevnu upotrebu uređaja, ali i igra značajnu ulogu u načinu na koji gledamo na današnju tehnologiju.

Danas Motorola otkriva novu softversku inicijativu koja u potpunosti prihvaća našu misiju „pametnije tehnologije za sve“. Motorolini pametni telefoni sada podržavaju lokalne jezike koji se govore u Amazoniji – predstavljamo vam dva ugrožena jezika Latinske Amerike koji će biti dostupni na Motorolinim uređajima preko Androida.

Osim novih jezičnih opcija, novi Motorolini mobiteli dolaze i s My UX koji dopušta korisnicima da prilagođavaju uređaj svojim potrebama, a uključuje i naredbe pokretima kao što su swipe to split11 koji vam dopušta da „podijelite“ zaslon na dva dijela kako biste radili više stvari istovremeno – poput gledanja videozapisa i dopisivanja s prijateljima ili rada u više dokumenata istovremeno.

My UX ne remeti iskustvo čistog Androida kako biste mogli uživati u punoj snazi koju donosi Android 11 koja nije opterećena nezgrapnim softverskim maskama i duplim aplikacijama.

Istražite bolje upravljanje razgovorima u aplikacijama za slanje poruka, bolju kontrolu nad povezanim uređajima i izravniji pristup zaštiti podataka u tom novom Googleovom ažuriranju.

Sigurnost podataka dodatno je poboljšana uz Motorolin ThinkShiled for mobile koji donosi najbolju sigurnost u klasi, upravljanje, produktivnost i servisne funkcije u okviru njezine ponude B2B.

Sigurnost je Motoroli uvijek bila prioritet, a uz nastavak evolucije mobilnih prijetnji nastavlja se razvijati i naša posvećenost daljnjem jačanju zaštite Motorolinih uređaja.

Dostupnost

Moto G100 u Hrvatskoj će biti dostupan u travnju.

Izjava o odricanju od odgovornosti

MOTOROLA i stilizirani M logotip zaštitni su znaci tvrtke Motorola Trademark Holdings, LLC.

Qualcomm Snapdragon proizvod je tvrtke Qualcomm Technologies, Inc i / ili njezinih podružnica.

GOOGLE i ANDROID zaštitni su znaci tvrtke Google LLC.

Svi drugi zaštitni znaci vlasništvo su svojih matičnih tvrtki. ©2020 Motorola Mobility LLC

*Temeljeno na jezicima dodanim na Google AOSP + Unicode CLDR

**Temeljno na internom testiranju kombiniranjem Qualcomm modema i povezivanja s 5G tehnologijom; zahtijeva mrežni plan 5G i pokrivenost mrežom 5G; dostupno samo na pojedinim tržištima

1Zahtijeva mrežni plan 5G i pokrivenost mrežom 5G; dostupno samo na pojedinim tržištima; uređaj nije kompatibilan sa svim 5G mrežama; pokrivenost / kompatibilnost može biti proširena u budućnosti. Javite se svom operateru radi detalja.

2Dostupan prostor za pohranu podataka korisnika manji je od naznačenog zbog tvornički instaliranog softvera te se zbog softverskih nadogradnji može mijenjati bez prethodne najave.

3Podržava microSD kartice kapaciteta do 1TB. MicroSD kartica prodaje se odvojeno. Sadržaj koji podliježe ograničenjima u sklopu upravljanja pravima na digitalne sadržaje (DRM) možda nije moguće prebaciti na karticu.

4Sve tvrdnje o dužini trajanja baterije približne su i temeljene na potrebama prosječnih korisnika različitih profila (uključuje vrijeme upotrebe mobitela i režim mirovanja) u optimalnim mrežnim uvjetima. Stvarne performanse baterije mogu varirati i ovisi o mnoštvu faktora koji uključuju jačinu signala, mrežne postavke i postavke uređaja, temperaturu, stanje baterije i način upotrebe.

5U usporedbi s mobitelima s modelom boja sRGB; temeljeno na upotrebi modela boja DCI-P3 s 25% većim spektrom boja od sRGB.

6Temeljeno na usporedbi performansi uređaja moto g100 i moto g 5G, interno testirano referentnim testom AnTuTu.

7Audio Zoom aktivira se kada je prizor zumiran barem 2X.

8Potreban je kabel USB-C s aktiviranom video opcijom ili adapter USB-to-HDMI; TV ili monitor moraju imati utor za HDMI ili utor za USB-C video-in

10Može se upotrebljavati samo s kompatibilnim aplikacijama. Provjerite aplikaciju kako biste utvrdili kompatibilnost.