u samo tri koraka

Uhvatite najljepše osmijehe funkcijom AI Best Moment na pametnim telefonima HUAWEIJEVE serije P40

15.06.2020 u 09:47

Bionic
Reading

Zamislite sebe i svog prijatelja ili prijateljicu na plaži. Valovi nježno zapljuskuju obalu, a predivan zalazak sunca je u pozadini. Vašem prijatelju padne na pamet genijalna ideja da snimi fotografiju skoka

Ali, nikako ne uspijevate snimiti dobru fotografiju. Ili, zamislite da ste pjevač na pozornici, koji pokušava snimiti selfie sa mnoštvom svojih obožavatelja, ali na kraju dobijete samo jednu na kojoj imate zatvorene oči. Ponekad želite snimiti lijepu fotografiju sa svojim ljubimcem na vašem najdražem slikovitom mjestu, ali to ne ide uvijek lako jer vaš ljubimac ne želi pozirati za kameru.

Savršenu fotografiju teško je snimiti, a još teže je snimanje pokreta. To muči mnoge korisnike pametnih telefona, ali dobra je vijest da HUAWEI P40 Series ima rješenje za to – AI Best Moment. Zahvaljujući vještinama umjetne inteligencije, HUAWEIJEVA serija P40 može detektirati više od 30 skeletnih zglobova na tijelu osobe kao i očitati emocije osobe pregledavanjem 90 točaka na njihovom licu. Također može prepoznati sedam kategorija sporta, izraza, grupnu fotografiju i druge fotografske scenarije. Kada snimate fotografije skoka, ne morate brinuti o tome da uhvatite najbolji trenutak i ne morate ponavljati istu pozu za savršene rezultate. Također je lakše snimiti grupne fotografije, pri čemu vam UI pomaže da uslikate trenutak kada su svima oči otvorene i u fokusu. To također znači da ne trebate obrađivati ni retuširati svoje fotografije koristeći aplikacije treće strane. S HUAWEIJEVOM serijom P40, možete uhvatiti savršeni izraz lica bilo kad i bilo gdje.

Potrebna su samo tri koraka

Koliko je zapravo teško koristiti funkciju AI Best Moment? Uopće nije teško. Doživite čaroliju u samo tri koraka.

1. korak : Omogućite funkciju Moving Picture i snimite statičnu fotografiju na brzinu. HUAWEIJEVA serija P40 automatski napravi kratki video snimak tog trenutka.

2.korak : Pokrenite Galeriju fotografija i potražite gumb “Uredi”. Korištenjem gumba “Pametno”, HUAWEIJEVA serija P40 će zatim odrediti jedan do tri kadra koji prikazuju najbolje, najprirodnije izraze lica. Možete odabrati onu koja vam se najviše sviđa od njih.

3.korak: Spremite napravljeno. Nakon što ste odabrali kadar koji vam se sviđa, sjetite se da morate spremiti svoj rad dodirom na disketu u gornjem desnom kutu. Nakon što to učinite, kadar koji ste odabrali postaje “naslovnica” galerije Moving Picture.

Jednostavnost koja ne daje naslutiti naporan rad koji stoji iza nje

Prepoznavanje i snimanje izraza lica dvije su vrlo praktične funkcije UI koje je Huawei učinio dostupnim širokoj publici – a ono čega potrošači često nisu svjesni su izazovi koje je Huawei morao savladati kako bi to postigao. Nisu bili dovoljni samo snažni modul kamere i inovacije hardvera, nego i čitav niz naprednih softverskih algoritama koji sve to povezuju u cjelinu.

Kao pionir u području UI, Huawei je prvi ugradio umjetnu inteligenciju u uređaje krajnjih korisnika. UI je osnova na kojoj se temelje Huaweijeve inovacije kamera. Podrška za otkrivanje položaja tijela u funkciji Moving Pictures odličan je primjer HUAWEIJEVOG kontinuiranog poboljšavanja svojih čipova i tehnologije neuralnih procesnih jedinica – što su u slučaju HUAWEIJEVE serije P40 čipset Kirin 990 5G i neuralna procesna jedinica temeljena na Da Vinci arhitekturi koja je u njemu ugrađena.

Za Huawei, cilj HUAWEIJEVE serije P uvijek je bio ponuditi najbolji industrijski dizajn i tehnologiju kamera običnim potrošačima, a serija P40 predstavlja kulminaciju kontinuiranih napora HUAWEIJA. S funkcijom AI Best Moment, koja vam omogućava da ovjekovječite najbolje trenutke svog života jednim jednostavnim dodirom, HUAWEIJEVA serija P40 s pravom je nazvana – pametni telefon s najboljom kamerom.

Najljepši trenuci uvijek brzo prođu. Ako ne želite propustiti zabilježiti više niti jedan prekrasan trenutak sa svojim voljenima, razmislite o kupnji pametnog telefona iz HUAWEIJEVE serije P40 i samo fotkajte!