GOG ČASTI

Ugrabite hrpu sniženih igara na najnovijoj rasprodaji

20.09.2017 u 12:41

Bionic
Reading

Poznati online dućan videoigara GOG pokrenuo je rasprodaju pod imenom 'Big Deal Sale' u sklopu koje nudi i do devedeset posto popusta na neke artikle, kao i besplatnu igru: vječiti klasik Abe's Oddysee

Promocija u sklopu koje posjetitelji pored vrlo solidnih popusta mogu ugrabiti besplatni Oddworld: Abe's Oddysee traje još oko jednog dana, što znači da se morate malo požuriti. U slučaju da niste čuli za njega, Oddworld: Abe's Oddysee prva je u seriji igara smještenih na izmišljenoj planeti Oddworld gdje glavni lik kreće u borbu protiv industrijalaca koji ozbiljno ugrožavaju planetarni ekostustav. Igru je razvio Oddworld Inhabitants, a na PlayStationu, MS-DOS-u i Windowsima ga je davne 1997. izdao GT Interactive.

Oddoworld slavi dvadesetu godišnjicu izlaska, a njegovi digitalni distributeri iz Good Old Gamesa nude ga besplatno. Promocija traje još jedan dan, pa požurite!

Rasprodaje i promocije

Ako želite skinuti igru, to možete učiniti na njezinoj web stranici na GOG-u. Kad ste već tamo, ništa vas ne košta baciti pogled na Age of Wonders 3 Deluxe Edition i Crypt of the NecroDancer koje trenutno možete ubosti za četvrtinu originalne cijene. 

Crypt of the NecroDancer -- Launch Trailer

Na rasprodaji je i izvrsna ratna simulacija This War of Mine koja sada košta nešto manje od 4,5 eura, svemirska eskapada Rebel Galaxy koju možete ugrabiti za 5 eura, kao i hrvatski indie hit Starpoint Gemini: Warlords Digital Deluxe Edition kojeg možete kupiti za 22 eura.

Good Old Games poznat je kao glavna destinacija za sve ljubitelje prastarih videoigara. Jedan od njihovih najvećih aduta je kompletan manjak antipiratske zaštite koja, statistički, većini ovih igara čini više štete nego koristi.