Aplikacije iz Huawei AppGalleryja kao najpoželjniji asistenti ove jeseni

Uđite u novu školsku i akademsku godinu sa stilom i rasturite rezultatima

21.08.2020 u 16:03

Bionic
Reading

Nekako su se rujan i početak školske i akademske godine nametnuli kao najbolji period za promjene i donošenje novih odluka, za nove početke. Često se s godišnjih odmora i praznika vraćamo puni velikih planova i spremni za uvođenje nekih novih navika

Novi izazovi su i pred školarcima i studentima, a mi imamo ideju kako u novu školsku godinu ući sa stilom, kako upravljati svim obavezama i rasturiti rezultatima. Naime, u Huawei AppGallery trgovini postoje sjajne aplikacije koje će korisnicima olakšati te nove početke. Neke od njih su: Any.Do, Skener dokumenata, Reading Skills, MindMeister i Oxford Dictionary.

Any.Do je aplikacija koji milijuni korisnika obožavaju jer uz nju mogu biti organizirani i učinkoviti tijekom dana. Radi se o besplatnoj aplikaciji u koju ćete unijeti svoju 'to do' listu, pratiti svoj kalendar obaveza i koristiti najjednostavniji i najpouzdaniji podsjetnik na sve što vas čeka u radnom tjednu. Da se radi o 'must have' aplikaciji potvrdili su i brojni ugledni mediji među kojima i NYTimes, USA Today WSJ i Lifehacker. Sjajna je za postavljanje zadataka, kreiranje pametnih lista i planiranje te za suradnju s kolegama na projektima. Studenti će se oduševiti jer je sjajan asistent za pripremu grupnih projekata. Skener dokumenata je, pak, najbolja aplikacija za skeniranje dokumenata u PDF formatu visoke kvalitete i PNG izlaza. Besplatno skeniranje slika, pisanih dokumenata te grafičkog materijala i ispisanih dokumenata sada vam je na dohvat ruke. U nekoliko sekundi će učenici i studenti najbrže skenirati bilo koju bilješku s predavanja svog kolege iz klupe ili bilo koju stranicu knjige koju nisu nabavili. Skener je jedna od onih aplikacija koja će vam zaista olakšati svakodnevicu. A koliko puta smo svi željeli posjedovati vještinu bržeg učenja, bržeg savladavanja gradiva u velikim količinama? Upravo tu pomaže aplikacija koja razvija vaše vještine čitanja. Reading skills vas uči kako učinkovito i efektivno čitati. Jednako korisna bit će aplikacija za stvaranje mentalnih mapa i za pomoć pri organizaciji novih misli, ideja, prijedloga koje onda kroz aplikaciju možete podijeliti i s drugim kolegama. Uz nju ćete lako zajedno planirati, brainstormati, dijeliti bilješke i prezentacije. Aplikacija se zove MindMeister i morate ju imati na svom pametnom telefonu, a dostupna je u Huawei AppGalleryju. Jednako kao i Oxford Dictionary. Sjajno rješenje kad vam treba pomoć oko stranih jezika. Sjetite se samo da je relativno nedavno kvalitetan rječnik bio samo ona debela i teška knjiga. Danas ga u svakom trenutku možete imati na svom Huawei pametnom telefonu.

Svi najnoviji modeli Huawei pametnih telefona i tableta dolaze s AppGallery trgovinom – Huaweijevom platformom za distribuciju aplikacija u kojoj korisnici mogu pronaći razne zanimljive aplikacije koje im olakšavaju svakodnevicu i pomažu u savladavanju zadataka s kojima se susreću. Osim široke ponude globalnih, u trgovini je dostupno i sve više lokalnih aplikacija koje korisnici često koriste, kao što su aplikacije za mobilno bankarstvo pet najvećih banaka, aplikacije medijskih kuća, taksi i dostavnih servisa ili telekom operatera.

Huaweijevi korisnici, osim AppGallery trgovine, za instaliranje aplikacija odnedavno mogu iskoristiti i mogućnosti Petal Search pretraživača. Riječ je o aplikaciji koju ćete pronaći u AppGallery trgovini, potrebno je samo upisati „Petal Search“ u traku za pretraživanje i instalirati ovu korisnu aplikaciju. Na svoj početni zaslon možete dodati i widget za pretraživanje te izravno s početnog zaslona doći do milijuna aplikacija, sadržaja i vijesti koje želite pronaći.

Dodajmo i da je Huawei i ove godine za svoje potrošače u Hrvatskoj pripremio posebnu ponudu povodom povratka jesenskim obavezama, ali i povodom svih drugih novih početaka: nove školske, poslovne ili akademske godine, novog posla ili novog projekta te svih ostalih novosti. Tako će kupci Huawei uređaja P40 ili P40 Pro na poklon dobiti FreeBuds 3i bežične slušalice uz 50 GB prostora za pohranu u oblaku, a kupci modela P40 lite ili P40 lite E pametnu narukvicu Huawei Band 4 i 15 GB prostora za pohranu.

Korisnici koji kod Huawei prodajnih partnera do 13. rujna ili do isteka zaliha kupe Huawei uređaj iz P40 serije nakon kupovine mogu ispuniti registracijski obrazac na web stranici te im poklon stiže na željenu adresu. Registracija na webu je moguća do 20. rujna.