Novi poslovi

U novu godinu na novom radnom mjestu: Traže se IT analitičari, senior developeri i helpdesk administratori

16.12.2019 u 12:54

Bionic
Reading

Ako niste pronašali ništa za vas, ne brinite: cjelokupnu ponudu slobodnih radnih mjesta u svijetu IT-a možete proučiti na portalu MojPosao! Najnovije oglase, vijesti i savjete iz svijeta tržišta rada potražite i na MojPosao LinkedIn profilu

Zahvaljujući kontinuiranom rastu i razvoju, danas je tvrtka Studenac glavni maloprodajni lanac na jadranskoj obali i drži drugo mjesto po broju trgovina u Hrvatskoj. Studenac grupu u ovom trenu čine prodavaonice na 519 lokacija, a tvrtka zapošljava više od 3 tisuće stalnih zaposlenika. Kako bi dodatno osnažili svoj postojeći tim, kompanija zapošljava iskusnog IT analitičara/testera (m/ž), vještog u pisanju SQL upita i s odličnim poznavanjem baza podataka. Ako odgovaraš tom opisu, javi im se do 20. prosinca.

Misija tvrtke EOS MATRIX, lidera u području međunarodnog upravljanja potraživanjima, jest mijenjati budućnost na bolje i stvoriti svijet bez dugovanja. Uvijek su u potrazi za najboljim talentima koji će njihovim korisnicima pomoći u plaćanju računa na pametan način, u skladu s njihovim mogućnostima, a trenutno zapošljavaju Helpdesk administratora (m/ž). Uz regres, božićnicu i kontinuirano usavršavanje, tvrtka novim zaposlenicima nudi i dodatno zdravstveno osiguranje i rad na zanimljivim projektima. Oglas ostaje aktivan do 6. siječnja.

Oduvijek želiš raditi u ambicioznom timu koji pomiče granice mogućeg? Spreman si učiti od inženjera svjetske klase i pritom brusiti svoje vještine i razvijati karijeru? Zanima te rad u naprednoj i inovativnoj tehnološkoj tvrtki? Imamo rješenje! Prijavi se na oglas za radno mjesto SAP HR stručnjak (m/ž) i pridruži se Plavom timu, zaduženom za pružanje informatičkih usluga unutar INA Grupe. Opis posla, između ostalog, uključuje dizajn i razvojna rješenja u SAP HR sustavu, praćenje promjena SAP lokaliziranih rješenja i izradu tehničke dokumentacije. Prijavi se do 26. prosinca.

Moj-eRačun je inkubator znanja i inovacija sa stalnim mjesečnim rastom na izuzetno atraktivnom tržištu budućnosti e-dokumenata. Zamislite ih kao digitalne poštare koji ubrzavaju i olakšavaju posao mnogih kompanija, a njihove procese čine sigurnijim i praktičnijim. Skora je to budućnost svakog poslovanja i zato su u potrazi za sposobnim ljudima. Ljudima poput tebe! Trenutno zapošljavaju na poziciji Senior Developer (m/ž), a novom zaposleniku nude mogućnost rada u kompaniji sa stalnim mjesečnim rastom, razvoj karijere, edukacije i učenje , dnevno svježe voće, sufinancirane sportske aktivnosti i koješta drugo. Vremena za prijavu imaš do 19. prosinca.

DECODE HQ je softverska agencija, specijalizirana za rad na mobilnim aplikacijama, koja posluje u 8 država, a sjedište joj se nalazi u poslovnoj zoni Zagreba. Razvijaju softver za različite niše i industrije, a posebno im leže IoT, Fintech, telekomunikacijske aplikacije, društvene mreže i različita kompleksna enterprise rješenja. Tvrtka trenutno zapošljava iOS developera (m/ž), a posao uključuje planiranje arhitekture sustava i baza podataka, programiranje novih nativnih iOS aplikacija te korištenje najmodernijih alata kao što su Jiru, Slack, Fridge i slično. Nude plaću između 8 000 i 16 000 kuna neto, božićnicu, fleksibilno radno vrijeme i opušten rad bez stresa. Javi im se do 23. prosinca.