HTC HERO

U Hrvatsku stigao još jedan Android mobitel

30.07.2009 u 12:30

Bionic
Reading

Tvrtka Movens d.o.o, distributer HTC-a, Palma, General Mobilea i Sonima za Hrvatsku i Bosnu i Hercegovinu, u svoju je ponudu uvrstila najnoviji mobilni uređaj iz HTC-ove ponude. HTC Hero predstavlja jedinstvo forme i funkcije, potpuno integriranih pomoću HTC Sensa, novog HTC-ova sučelja koje postavlja najviše standarde za Android uređaje

Donjim dijelom nagnutim pod kutom, HTC Hero je dizajniran tako da udobno stane u dlan, ali i prione uz vaše lice tijekom poziva. Dogoočekivani kapacitivni zaslon otporan na otiske prstiju napokon će omogućiti da uređaj ostane čišći i bez mrlja duže vrijeme; usto, bijeli HTC Hero obložen je teflonskim premazom koji rezultira naprednijom, otpornijom površinom, podatnom na dodir. Premda je sam uređaj dovoljno malen i kompaktan, obogaćen je 3,2 inčnim HVGA zaslonom optimiziranim za pregled multimedijalnih, web i drugih sadržaja.

GPS, digitalni kompas, G-senzor, 3,5 mm priključak na stereo slušalice, zajedno sa 5 megapikselnom kamerom s autfokusom, samo potvrđuju tehnološku nadmoć uređaja. HTC Hero predstavlja i vrlo praktičnu Serach tipku kojom je na najprirodniji način omogućeno pregledavanje Twittera, lociranje osoba s liste kontakata ili pregledavanje elektroničke pošte.

'HTC Hero u sferu Android uređaja donosi potpuno nov vrhunac koji će biti teško dostići', rekao je direktor prodaje Movensa Branko Belošević. 'Snažne mogućnosti, u kombinaciji s jednostavnošću i intuitivnošću koju nam donosi HTC Sense, garancija su prepoznatljivosti novog HTC uređaja, koji vam u isto vrijeme kad i u ostatak Europe u Hrvatsku i BiH donosi Movens', zaključuje.

HTC Hero je u Movensovoj maloprodajnoj mreži Hrvatske i BiH od sljedećeg tjedna.