MOJPOSAO

Tražite posao u IT-ju? Zapošljavaju Pevec, Roto Dinamic, INPRO...

  • Autor: Damir Rukavina
  • Zadnja izmjena 16.09.2019 14:28
  • Objavljeno 16.09.2019 u 14:28
tportal

Izvor: Wikimedia Commons / Autor: Lukas

U suradnji s portalom MojPosao donosimo vam tjedni pregled najzanimljivijih poslova u brzorastućem IT sektoru. Izaberite svojeg favorita i javite se na jedan od oglasa već danas

Osmijesi na licima kupaca, osjećaj zadovoljstva poslovnih partnera te ljubaznost i stručni savjeti djelatnika pokretačka su snaga tvrtke Pevec. Ako želiš postati dijelom njihove poslovne priče, prijavi se na oglas za radno mjesto: Poslovni analitičar/Projektant poslovnih informacijskih sustava (m/ž). Prednost pri zapošljavanju imat će analitični kandidati sa završenim preddiplomskim studijem informatičkog ili drugog odgovarajućeg usmjerenja, koji poznaju barem jedan programski jezik i imaju iskustvo rada na nekom od ERP sustava. Oglas ostaje aktivan do 18.rujna.

SVAM plus d.o.o. vodeće je hrvatsko poduzeće u području ERP sustava za planiranje i praćenje proizvodnje. Zbog povećanja opsega poslovanja, tvrtka je u potrazi za Programerom/Projektantom ERP sustava (m/ž) koji će sudjelovati u projektiranju i realizaciji novih modula unutar projektno-razvojnog tima, održavati i unapređivati funkcionalnosti postojećeg ERP sustava i pružati tehničku podršku kolegama. Novom zaposleniku nude stimulativne i sigurne prihode, fleksibilno radno vrijeme, stručna usavršavanja i edukacije te napredovanje i nagrađivanje u skladu s ostvarenim rezultatima. Zvuči zanimljivo? Javi im se do 24.rujna.

Ako ti automatizacija poslovnih zgrada i rješavanje inženjerskih problema predstavljaju izazov, a komunikacija s klijentom ide 'kao od ruke', idealan si kandidat za poziciju: .NET developer (m/ž) u tvrtki Ekobit. Riječ je o kompaniji za razvoj softvera i Devops koja većinu prihoda ostvaruje izvozom (najviše u Njemačku, Švicarsku i Belgiju). Nisu zaljubljenici u open-space prostore stoga rade u manjim uredima, ali zato svojim zaposlenicima nude velike mogućnosti - 30 dana (6 tjedana) godišnjeg odmora, fleksibilno radno vrijeme i mogućnost rada od doma te brojne edukacije i usavršavanja. Također, možeš birati hoćeš li raditi u njihovu zagrebačkom ili varaždinskom uredu. Ako smo te zainteresirali, svoj životopis im pošalji do 19.rujna.

najvažniji je headline

Kada ste zadnji put ažurirali LinkedIn? Ovi savjeti će vam pomoći da se istaknete

Pogledaj galeriju
10

Kafić nije kafić ako u njemu nema našeg omiljenog pića! I to uvijek!  Pridružite se timu koji to čini mogućim – tvrtki Roto Dinamic – i to na poziciji Stručni suradnik za ICT infrastrukturu i podršku (m/ž). Na ovom radnom mjestu bit ćeš prva točka pomoći korisnicima kad je riječ o računalima, perifernim uređajima te poslovnim aplikacijama. Također, dio radnih zadataka uključuje i vođenje računa o kontinuitetu poslovanja kroz nadzor informatičke opreme i prevenciju incidenata u skladu s najboljim IT praksama. Vremena za prijavu na oglas imaš sve do 23.rujna.

INPRO je tvrtka za razvoj i implementaciju vlastitih programskih rješenja. Poslovni segment kojim se njihov programski sustav bavi je upravljanje dokumentacijom (DMS), upravljanje poslovnim procesima (PM) i Business Intelligence (BI). Zbog kontinuiranog proširenja opsega posla tvrtka zapošljava IT Projekt menadžera (m/ž). Opis posla, između ostalog, uključuje kreiranje i izvršavanje projektnih planova implementacije DMS i BI sustava, izradu i ažuriranje projektne dokumentacije te pripremu prezentacijskih i edukacijskih materijala. Novom članu tima zauzvrat nude zasnivanje stalnog radnog odnosa, rad u ugodnoj atmosferi i razvoj stručnih kompetencija i vještina. Na oglas se možeš javiti sve do 27.rujna.

Najnovije oglase, vijesti i savjete iz svijeta tržišta rada potražite i na MojPosao LinkedIn profilu!

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!