predavanja tehnoloških stručnjaka

WeAreDevelopers: Najveća svjetska konferencija za developere se ponovo održava u Berlinu!

  • Autor: Promo
  • Zadnja izmjena 16.09.2019 13:56
  • Objavljeno 16.09.2019 u 13:56
tportal

Izvor: WeAreDevelopers / Autor: Promo

Najveća svjetska konferencija za developere koju je pokrenuo bečki startup WeAreDevelopers, nakon višegodišnjeg održavanja u Beču, 2019. godine se seli u Berlin

U lipnju ove godine, više od 10.000 developera se okupilo u kongresnom centru CityCube kako bi slušali predavanja tehnoloških stručnjaka iz cijelog svijeta. Neki od govornika u prethodnim iteracijama kongresa su bili Steve Wozniak (suosnivač Apple-a), Garry Kasparov (šahovski velemajstor), Rasmus Lerdorf (izumitelj PHP jezika), te Joel Spolsky (Stackowerflow CEO). Organizatore iznimno raduje da će se i naredni World Congress održati u Berlinu, 28. i 29. svibnja 2020.!

Pod sloganom 'Create. Apply. Disrupt.' WeAreDevelopers World Congress će naredne godine okupiti preko 10.000 developera i ponuditi 250 različitih predavanja i panel diskusija raspoređenih na 10 bina. Preko 80 individualnih radionica i desetine interaktivnih formata pružaju dodatnu priliku za inspiraciju, edukaciju i razmjenu ideja sa istomišljenicima, IT ekspertima i vodećim tehnološkim kompanijama.

tportal

Izvor: WeAreDevelopers / Autor: Promo

'Berlin je žarišna točka u Europi kada su u pitanju startupi, digitalizacija društva i inovacija. Stoga je logičan korak organizirati ponovno izdanje WeAreDevelopers World Congressa ovdje u Berlinu. Ponosni smo što smo sa WeAreDevelopers stvorili ne samo najveću zajednicu developera u Europi, već i što aktivno promoviramo razmjenu znanja, umrežavanje i inspiraciju unutar zajednice', u zajedničkoj izjavi navode WeAreDevelopers osnivači Benjamin Ruschin, Thomas Pamminger i Sead Ahmetović.

Među glavnim temama događaja izdvajamo najčešće korištene programske jezike poput Java, Javascript, Python, C#, PHP, kao i okvire na kojima su temeljeni jezici kao što su Angular, React, Spring, .NET, te srodni alati u životnom ciklusu software-a: Jenkins, Docker, Kubernetes i druga rješenja bazirana na cloud-u.

tportal

Izvor: WeAreDevelopers / Autor: Promo

Uz klasična područja razvoja kao što su Frontend, Backend, DevOps, testiranje i sigurnost, posvetit će se pažnja aktualnim trendovima u industriji kao što su autonomna vožnja, mobilnost, AI, robotika, Cloud, IoT, Blockchain, FinTech i cyber-sigurnost.

U Expo dijelu kongresa posjetioci se mogu umrežiti sa vodećim svjetskim tehnološkim kompanijama iz gotovo svakog klastera IT industrije i steći praktična iskustva sa njihovim rješenjima.

Kotizacije za WeAreDevelopers World Congress je moguće kupiti po najpovoljnijim (Early Bird) cijenama putem linka events.wearedevelopers.com

tportal

Izvor: WeAreDevelopers / Autor: Promo

Informacije o događaju:

  • Termin: 28. - 29.5.2020.
  • Otvaranje ulaza: 7:30 sati
  • Početak programa: 9:30 sati
  • Završetak programa: 18:30 sati
  • Lokacija: CityCube Berlin

Dodatne informacije možete pronaći na www.wearedevelopers.com

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!