NEKOLIKO PRIJEDLOGA

Tražite dobru TV seriju? Evo što gleda Bill Gates

26.02.2019 u 11:36

Bionic
Reading

Suosnivač Microsofta, veliki filantrop i obožavatelj tehnologije Bill Gates u najnovijem je razgovoru na Redditu svijetu otkrio svoje omiljene TV serije

Bill Gates je početkom tjedna tijekom razgovora na Redditu znatiželjnim sugovornicima otkrio svoje omiljene TV serije. Mnoge je iznenadilo o kakvim se emisijama radi, s obzirom da su u nekima od njih ima i nasilja. Te 'ekstremnije' Gates je komentirao kao 'one koje ne gleda u društvu cijele obitelji'.

  • +3
Kako Bill Gates troši svoje ogromno bogatstvo? Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Poslovni mogul, suosnivač Microsofta i filantrop sudjelovao je u Redditovom tradicionalnom AMA (Ask Me Anything - pitaj me bilo što) događaju tijekom kojeg se otvorila tema o omiljenim TV emisijama. Gates je rekao da je u društvu svoje supruge Melinde pogledao Silicon Valley, This is Us i A Million Little Things.

The Americans je pogledao u društvu svojeg sina, s obzirom da je Melindi serija bila prenasilna. Gatesu se dopala i serija Narcos. Ostale serije koje je naveo uključuju Billions, Lie To Me (koja se čak emitirala na HRT-u), Friday Night Lights, American Vandal i konačno - Black Mirror.

Komentirao je da jako voli gledati satire o tehnologiji, što znači da su ga se prilično dojmili Silicon Valley i mračni Black Mirror.

'Postoji hrpa super serija koje mi ljudi stalno predlažu, no nikako za sve njih ne mogu pronaći vremena' komentirao je Gates.

steve Jobs

'Mrzio je Billa Gatesa i Japance, i nije birao sredstva da dođe do cilja'. Ovo su najčešće zablude o legendarnom Steveu Jobsu

Pogledaj galeriju