popularni chat servis

Telegram ima novu značajku koja će oduševiti paranoične

02.07.2019 u 11:16

Bionic
Reading

Ako vas zabrinjavaju neki razgovori u popularnom programu za čavrljanje, od sada ih možete u potpunosti izbrisati

Telegram je u siječnju 2017. uveo novu značajku Unsend kojom možete izbrisati poruke koje ste poslali unutar prošlih 48 sati. Druge aplikacije za slanje poruka su uskoro kopirale ovu značajku - konkretno, WhatsApp i Messenger.

Telegram nije odlučio stati samo na tome. Najnovija nadogradnja aplikacije na iOS-u i Androidu omogućava brisanje poruka koje ste poslali i to nezavisno o njihovoj starosti. Drugim riječima, sada možete izbrisati bilo koju poruku ikad - na obje strane razgovora, odnosno i kod primatelja i pošiljaoca.

Ako ste ekstra turbo paranoični, tu je i 'nuklearni gumb' pomoću kojeg možete izbrisati bilo koji privatni razgovor - s oba uređaja s time da druga osoba o tome neće biti obavještena. Izgledat će kao da nikad razgovor niste niti započeli.

Pored mogućnosti brisanja bilo kojeg razgovora, Telegram nudi mogućnost anonimnog prosljeđivanja, pretrage postavki, novog sustava za pretraživanje emotikona, nove gifove i nove funkcije za osobe sa ivaliditetima. Za više informacija pročitajte vijest objavljenu na Telegramovom službenom blogu.

NOVITETI

Facebookov Messenger se mijenja, pogledajte što je sve novo

Pogledaj galeriju