PREKLOPNI ANDROIDI

Još ništa od Galaxy Folda, Samsungov šef zamolio za strpljenje

02.07.2019 u 10:37

Bionic
Reading

Korejski telekomunikacijski div u nedavnom je obraćanju javnosti naglasio da nadolazeći Galaxy Fold još nije usavršen te je zamolio fanove da još malo pričekaju

Točan datum izlaska prve generacije Samsungovog preklopnog smartfona Galaxy Folda i dalje je nepoznat, s time da kompanija tvrdi da ga još testira. Naime, Samsung je još u travnju morao povući uzorke podijeljene recenzentima zbog opasnosti od pucanja plastičnog pokrova ekrana.

Šef kompanije DJ Koh u nedavnom je razgovoru s TechRadarom rekao je da 'kada se takve stvari dogode (referirajući na Fold), pokušam shvatiti razloge i nastojim se usredotočiti na rješavanje samog korijena problema'. Kako stvari stoje, Samsung još radi na tim problemima. Prema Kohu 'trenutno se testira preko 2000 uređaja i to na svakoj zamislivoj fronti'.

'Otrkili smo sve probleme, otkrili smo neke nove no zahvaljujući recenzentima testiranje se nastavlja'.

Nema odustajanja

Sasvim je jasno da Samsung ne želi odustati od Galaxy Folda te je uvjeren da uređaj može predstaviti tržištu - kada za to dođe vrijeme. Koh je naglasio da će telefon datum izlaska dobiti nakon što kompanija riješi sve tehničke poteškoće, no za sad im 'treba još malo vremena'.

Što se konkurencije tiče, Galaxy Fold još ima šanse prestići Huawei Mate X kojeg, pogodili ste, kineska kompanija također rigorozno testira prije izlaska na tržište.

sjećate li se?

U lipnju 2010. stigao je prvi, prisjetite se kako su se s godinama mijenjali Samsungovi Galaxy S smartfoni

Pogledaj galeriju