rezultati i planovi

Vertiv Croatia najavljuje buduće investicije i nova radna mjesta u Hrvatskoj

  • Autor: M.S.
  • Zadnja izmjena 16.10.2019 16:41
  • Objavljeno 16.10.2019 u 16:30
Viktor Petik, Vlasta Brozović, Igor Grdić i Giordano Albertazzi

Viktor Petik, Vlasta Brozović, Igor Grdić i Giordano Albertazzi

Izvor: Licencirane fotografije / Autor: Veritiv Croatia

Vertiv Croatia je ujedno i prodajno servisni centar za 20 zemalja, proizvodni centar za Europu, Bliski Istok i Afriku te svjetski centar na polju dizajniranja podatkovnih centara

Tvrtka Vertiv predstavila je u svojim novim prostorima dosadašnje poslovne rezultate te budeće planove razvoja i novih investicija u Hrvatskoj i regiji. Ova globalna tvrtka u Hrvatskoj je pod imenom Vertiv Croatia prisutna od 2017. godine, a danas zapošljava više od 200 stručnjaka.

Vertiv Croatia je ujedno i prodajno servisni centar za 20 zemalja, proizvodni centar za EMEA regiju te Vertiv svjetski centar na polju dizajniranja podatkovnih centara. Zahvaljujući ekspertizi, inovacijama i kreativnosti domaćih stručnjaka, kompanija Vertiv Croatia bilježi brz napredak i razvoj, a u protekloj godini zabilježila je prihode u iznosu od 350 milijuna kuna.

Tvrtku i njene nadolazeće poslovne aktivnosti predstavili su Vlasta Brozović, Igor Grdić i Viktor Petik, članovi Uprave Vertiv Croatia, te Giordano Albertazzi, predsjednik Vertiva za Europu, Bliski Istok i Afriku (EMEA).

Giordano Albertazzi, predsjednik Vertiva za Europu, Bliski Istok i Afriku (EMEA)

Giordano Albertazzi, predsjednik Vertiva za Europu, Bliski Istok i Afriku (EMEA)

Izvor: Licencirane fotografije / Autor: Veritiv Croatia

'Globalna potražnja za modularnim podatkovnim centrima, uz vrhunsku uslugu i naše stručnjake, glavni je razlog brzog razvoja i ekspanzije Vertiva u Hrvatskoj. Vertiv Croatia tako danas svoje usluge nudi velikom broju poslovnih subjekata kojima su potrebna digitalna infrastruktura i IT rješenja, kako u Hrvatskoj tako i diljem svijeta. Među najvećim klijentima istaknuo bih vodeće telekome, lidere u IT industriji, ali naše usluge u velikoj mjeri koriste i subjekti iz javnog sektora', istaknuo je Igor Grdić, član uprave Vertiv Croatia.

Tvrtka usko surađuje s partnerima i klijentima, od ideje, preko puštanja u pogon, sve do implementacija rada i usluga.

Viktor Petik, član Uprave Vertiv Croatia

Viktor Petik, član Uprave Vertiv Croatia

Izvor: Licencirane fotografije / Autor: Veritiv Croatia

'Vertiv Croatia od konkurencije razlikuje bogata ponuda i široko znanje te detaljno poznavanje modernih podatkovnih centara, komunikacijskih mreža te komercijalnih i industrijskih postrojenja', pohvalio se Viktor Petik, član uprave Vertiv Croatia.

'Ulaganjem u nove poslovne prostore Vertiv Croatia pokreće novi ciklus investicija u Hrvatskoj. Time su stvoreni preduvjeti za razvijanje novih projekata na kojima svakoga dana radi više od 200 zaposlenika, od čega čak 150 inženjera. Domaći talent na ovaj način ostaje u Hrvatskoj te iz naše zemlje izvozi rješenja u sve krajeve svijeta', istaknula je Vlasta Brozović, članica uprave Vertiv Croatia, tvrtke koja na globalnoj razini surađuje s velikim kompanijama kao što su Alibaba, China Mobile, Ericsson, Siemens...

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!