KAKVA PREMIJA!

Svi dućani videoigrama trebali bi se ispričavati kao Uplay Shop!

29.03.2017 u 14:19

Bionic
Reading

Nakon što je slučajno dobio kolekcionarsku verziju Ghost Recon: Wildlandsa bez fizičke kopije videoigre, redditor AkAmpz poslao je službeni prigovor dućanu Uplay. Odgovor ga je, kaže, doveo do suza

Odgovor je stigao u obliku pošiljke koja ga je oborila s nogu. Ne samo da je dobio svoju fizičku kopiju igre, već i specijalni ruksak Ghost Recon: Wildlands i vrlo iskrenu ispriku od ljudi iz Ubisofta.

'Iskreno se ispričavamo što niste dobili svoju kopiju Ghost Recon: Wildlandsa u sklopu kolekcionarske verzije igre. Nedavno smo promijenili sustav za back-end trgovinu na našem dućanu što je uzrokovalo pogrešku zbog koje je Vaša kolekcionarska verzija Ghost Recona poslana bez kopije igre. Popravili smo naš sustav i jamčimo Vam da se ova greška neće više ponoviti', piše u ispisanom pismu iz dućana Uplay.

'Kao cijenjeni kupac molimo da prihvatite ovaj taktički ruksak Ghost Recon: Wildlandsa u kojem se nalazi kopija igre kao znak našeg poštovanja Vašeg povjerenja u dućan Uplay. Ispričavamo se zbog neugodnosti koje Vam je ova nezgoda uzrokovala', zaključuje se u pismu.

Ghost Recon: Widlands najnoviji je sandbox iz UbiSofta koji velik naglasak stavlja na igru s više igrača. Nakon kupnje specijalnog izdanja i nestanka fizičke kopije igre i mi bismo bili blago razočarani. Drago nam je da ova priča o nezgodi pri kupnji online ima sretan završetak.

Trailer za Ghost Recon: Wildlands Izvor: Društvene mreže / Autor: UbiSoft