MOGUĆNOST RADA OFFLINE

Stiže nam značajka Gmaila koju smo zbilja dugo čekali

  • Autor: Damir Rukavina
  • Zadnja izmjena 19.05.2018 10:36
  • Objavljeno 19.05.2018 u 10:36
tportal

Izvor: Screenshot / Autor: Google

Gmail konačno uvodi opciju rada kada i niste spojeni na globalnu mrežu. Nekako nam se čini da brojni dugi poslovni letovi zrakoplovom više neće biti toliko dosadni

Iako mnogi od nas još nemaju pristup Gmailovom modu rada koji od korisnika ne traži da je spojen na internet, on (prema Googleu) dolazi uskoro. Ako koristite školski ili poslovni profil, morat ćete prvo dobiti dozvolu od vašeg Google admina u sklopu njegovog G Suitea.

Zahtjevi

Ako ste, kao velika većina, vlasnik privatnog profila, značajka do vas dolazi uskoro. Kako biste ju aktivirali, odite u Settings, pronađite Offline i aktivirajte 'Enable offline mail'. Ovu značajku ćete, naglašavamo, vidjeti samo u novom Gmailu te ako koristite Chrome 61 ili noviji.

  • +1

Redizajnirani Gmail

Izvor: Screenshot / Autor: Google

Kako radi?

Gmailov offline mod radi tako da sinkronizira vaš profil čim se spojite na internet. Moći ćete pisati mailove, spremati stvari na disk i načelno se baviti svime čime ste se bavili do sad - samo što će sve poruke biti poslane nakon što se računalo spoji na mrežu. Čak možete izabrati želite li zadržati skinuti i zadržati offline podatke na vašem računalu čak i ako se odspojite.

isprobajte ih

Bacite oko na Googleove manje poznate, a korisne aplikacije

Pogledaj galeriju
5

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!