NEŠTO SE KUHA

Stiže li nam to pametni telefon s tri zaslona?

07.08.2019 u 10:57

Bionic
Reading

Tvrtka LG objavila je najavni video za uređaj kojeg namjeravaju predstaviti tijekom sajma IFA. Čini se kako će imati tri zaslona

Tvrtka LG objavila je video s najavom svog nastupa tijekom nadolazećeg sajma IFA u Berlinu (Njemačka), u kojem daje naslutiti kako bi mogla predstaviti pametni telefon s tri zaslona.

TEHNO IZBOR

Pogledajte jeftinije smartfone za svačiji ukus i džep

Pogledaj galeriju

U video zapisu prikazan je uređaj sa dva zaslona kojeg je moguće sklopiti i rasklopiti poput knjige. Otprilike kao Samsungov Galaxy Fold, iako se čini kako će LG-jev smartfon imati dva zasebna zaslona, a ne jedan savitljivi.

Koliko se može vidjeti, dva zaslona moći će prikazivati dvije različite aplikacije istovremeno (primjerice, igru i navigaciju). U sklopljenom načinu rada će, izgleda, imati i treći zaslon.

Get the Game On with LG Mobile at IFA 2019 Izvor: Društvene mreže / Autor: LG Mobile Global

Sve skupa podsjeća na zaštitnu futrolu Dual Screen koju su u LG-ju predstavili za model pametnog telefona V50 ThinQ, a koji dodaje još jedan zaslon tom uređaju i koji podržava korištenje različitih aplikacija na dva zaslona istovremeno.

Stoga je moguće kako novi model neće stvarno imati tri zaslona, već će biti kompatibilan s tom zaštitnom futrolom, piše Business Insider.

Hoće li se moći nositi sa savitljivim smartfonima (uz već spomenuti Fold tu je i Huaweijev Mate X), ostaje za vidjeti. Doznat ćemo više nakon petka, 6. rujna, kad počne IFA.