INNOVMATCH 2017

SAP i Atlantic Grupa traže startupove koji će im riješiti problem

10.08.2017 u 12:20

Bionic
Reading

Otvorene su prijave za natjecanje namijenjeno pojedincima i timovima s područja srednje i istočne Europe koji žele osmisliti rješenje za stvarne poslovne probleme

InnovMatch 2017 je natjecanje za pojedince i startupove koje podržavaju SAP.io, Techstars i Start up Focus.

Otvoreno je pojedincima i timovima iz srednje i istočne Europe sklonima inovativnom načinu razmišljanja, a koji želi koristeći najnoviju tehnologiju izgraditi pametno poslovno rješenje koristeći platformu u računalnom oblaku SAP Cloud. 

Traže se analitičari velikih količina podataka (Big Data), prediktivni i analitičari u realnom vremenu, kao i osobe i startupovi s idejama iz područja strojnog učenja, interneta stvari ...  

"Ako je vaš veliki san riješiti jedan od najznačajnijih poslovnih izazova današnjice, pridružite nam se u zajedničkoj izgradnji inteligentne budućnosti", rekao je Simon Kaluža, direktor SAP-a za srednju i istočnu Europu. 

Sudionici će biti opremljeni svim potrebnim znanjima i alatima za izgradnju i skaliranje svojih ideja u pravo rješenje i izravnu vezu sa stvarnim poslovima. 

Fond nagrada za tri najbolja rješenja iznosi 15 tisuća eura novčanih nagrada, a pobjednik InnovMatcha osvojit će i putovanje u Berlin kako bi posjetio brzorastući ekosustav startupova i inovatora oko SAP.io i Techstarsa.

Kako se prijaviti na natjecanje InnovMatch 2017?

Ako imate ideju i viziju kako ju pretvoriti u poslovno rješenje, možete se prijaviti za rješavanje poslovnog slučaja nekog od partnera natječaja ili s vlastitom poslovnom idejom, tako što ćete poslati video zapis u kojem ćete objasniti svoje rješenje/proizvod. 

Radit ćete na poslovnim slučajevima tvrtki Atlantic Grupa (Hrvatska), GoodAI (Slovačka), Sportina (Slovenija), EuroCash (Poljska) i Selgros (Rumunjska). Svi poslovni slučajevi predstavljeni su na web stranici innovmatch.com.

Prijave će biti ocijenjene na dvije razine.

Svakog tko se prijavi za rješavanje specifičnog poslovnog slučaja ocjenjivat će žiri kojeg čine partneri i predstavnici SAP-a.  Žiri će procijeniti potencijal prijave pri rješavanju konkretnih poslovnih slučajeva za partnera. Pobjednik ove prve faze osvaja godinu dana potpunog korištenja platforme SAP Cloud i ulaznicu na završni regionalni događaj. 

Startupove koji se prijavljuju vlastitom poslovnom idejom ocijenit će predstavnici SAP-a, a finalisti će biti pozvani na završni regionalni događaj.

Na završnom regionalnom događaju predstavnici SAP-a, SAP.io i Techstarsa ocijenit će najbolju upotrebu platforme SAP Cloud za rješavanje poslovnih izazova.

Više informacija i prijave: Innovmatch.com