MOJPOSAO

Razmišljate o novom poslu u IT-ju? Evo što se ovog tjedna nudi na domaćem tržištu rada

24.10.2022 u 13:27

Bionic
Reading

Ako tražite novo radno mjesto, na pravom ste mjestu. U suradnji s portalom MojPosao donosimo tjedni pregled atraktivnih oglasa za radna mjesta u IT sektoru

Imaš iskustva u project management-u i agilnim metodologijama? Poznaješ i razumiješ principe SDLC-a i product management-a? Nemaš problema s izazovima te voliš razmišljati 'out of the box'? Ako se pronalaziš u gore navedenom, Littlecode je tim za tebe! Trenutno zapošljavaju Project Manager-a (m/ž), imaju urede u Splitu i Zagrebu, a novim kolegama nude mogućnost rada iz ureda, hibridnog i fully remote rada, 24 dana godišnjeg, budžet za usavršavanje, bonuse za osobno napredovanje i profesionalni razvoj te druge benefite koje će ti otkriti tijekom razgovora. Javi im se do 17. studenog.

Ericsson Nikola Tesla Grupa okuplja preko 3500 zaposlenika, većinu iz STEM područja. Kako bi dodatno osnažili svoj zagrebački tim, trenutno zapošljavaju na radnom mjestu: 5G Core Solution Integrator/Architect (m/ž). Njihova ponuda uključuje priliku za rad u inspirativnom radnom okruženju u kojem možeš razvijati svoju karijeru, godišnje nagrade u skladu s poslovnim uspjehom i individualnim doprinosom, poticajne bonuse, redovite liječničke preglede i fleksibilno radno vrijeme. Svoj životopis im pošalji do 9. studenog.

Svakodnevno su prisutni u komunikaciji s gledateljima, osiguravajući im zabavni i informativni sadržaj na sve većem broju programa i platformi. Oni su RTL Hrvatska i trenutno tragaju za Operaterom prijenosne tehnike (m/ž). Dinamično su okruženje, otvoreni su za nove ideje i prijedloge, omogućavaju ti dodatne edukacije i osobni razvoj. Dio su internacionalne grupacije što nudi prilike za networking, učenje i dijeljenje iskustava s kolegama iz drugih zemalja. Prijave primaju do 30. listopada.

Byggtjeneste je jedna od vodećih norveških tvrtki u 'product data' sektoru, usmjerena na građevinsku industriju. Kako bi osnažili postojeći tim, zapošljavaju na radnom mjestu: Fullstack .NET Developer (m/ž). Nude rad na daljinu ili iz Rovinja, mentore i priliku da naučite kako isporučiti projekt za vrhunske klijente, fleksibilno radno vrijeme, profesionalni rast i razvoj, sudjelovanje na konferencijama, odlične kolege i ugodno radno okruženje. Svoj životopis im pošalji do 19. studenog.

INPRO, poduzeće za razvoj i implementaciju vlastitih programskih rješenja i projektiranje mrežnih sustava i pripadnu tehničku podršku, zapošljava Administratora IT mreže (m/ž). Poželjno je prethodno radno iskustvo na istim ili sličnim poslovima, a njihova ponuda uključuje kompetitivnu plaću, rad na zanimljivim i inovativnim projektima, razvoj stručnih kompetencija, certificiranje za određena znanja i vještine iz domene rada te opuštenu i produktivnu radnu atmosferu. Javi im se do 30. listopada.