CLOUD STORAGE

Pohranite podatke u računalni oblak brzo, ekonomično i sigurno

05.07.2017 u 09:50

Bionic
Reading

Vrijeme slanja velikih datoteka, pretrpanih inboxa i zagubljenih diskova je prošlost – poslovanje u oblaku rješava sve probleme na siguran i ekonomičan način, a pohrana podataka nikad nije bila lakša i sigurnija

Za što se može koristiti Cloud Storage? Jednom kada ste svoju datoteku spremili u svoj dio oblaka, njoj može pristupiti svatko kome za to date odobrenje. Jedan copy/paste je dovoljan da poveznicu pošaljete na koliko god adresa želite. Vaš link može imati i vremenski ograničeno trajanje, kao i lozinku. 

Cloud Storage nema ograničenja veličine dokumenta kojeg prebacujete. Zatrebate li određenu datoteku od nekoga, možete mu poslati link putem kojeg može prebaciti traženo na točno određeno mjesto. Pritom ta druga osoba uopće ne mora biti korisnik usluge. 

Word, Excel i PowerPoint dokumenti mogu postati zajednički radni prostor za nekoliko korisnika istovremeno, a izmjene se pohranjuju u realnom vremenu. 

Definitivno razmislite o opciji automatskog pohranjivanja podataka u Cloud Storage. Uz dobro postavljena odobrenja svi zainteresirani će ih moći vidjeti, bez da ih šaljete svima ponaosob.

Odlična opcija je i odjeljivanje poslovnog i privatnog prostora. Cloud Storageu možete pristupiti putem računala, tableta ili mobitela.

Uz web aplikaciju, dostupan je za operativne sustave Windows, Linux i OSX, kao i Android, iOS i Windows phone.

Vaši su podaci, među ostalim, zaštićeni enkripcijom i lozinkom. Svi podaci unutar usluge Cloud Storage nalaze se na zaštićenim serverima u Hrvatskoj.

Spremajte i dijelite sve vaše datoteke uz besplatni Cloud Storage! Izvor: Društvene mreže / Autor: Hrvatski Telekom

Besplatna aktivacija usluge počinje pozivom na broj 0800 0005 ili posjetom stranici ICT Marketplace. Klikom na opciju Aktiviraj odaberete željeni paket i ubrzo možete početi s korištenjem usluge.

Početnih pet GB prostora dobivate besplatno, a imate li potrebu za više prostora dodatni prostor plaćate vrlo povoljno. Uslugu plaćate koliko ju koristite – bez ikakve ugovorne obveze. Servise kao što su Dropbox, Google Drive ili OneDrive možete integrirati u svoj Cloud Storage. 

Korisnici Hrvatskog Telekoma imaju dodatne pogodnosti, jer je sav promet sa i prema Cloud Storageu za njih besplatan. Ukoliko vam je potrebna podrška, stručna služba HT-a na raspolaganju vam je 24/7, a komunicirati s njima možete putem telefona, maila ili udaljenim pristupom.

Više: BizIT