BIZIT

Zašto bi svaka tvrtka trebala imati Cloud nadzor vozila

11.11.2016 u 14:55

Bionic
Reading

Koordiniranje, održavanje i briga za vozni park cijele kompanije ne mora biti stres, već zadovoljstvo uz organizirano prikupljanje podataka i uštedu vremena

Službeni automobili za neke su poput drugog doma, a vrijeme provedeno u njima često dovodi do brisanja granice između privatnog i poslovnog. Zbog toga ne čudi što je upravljanje voznim parkom od usputne aktivnosti preraslo u pravu poslovnu obvezu. Danas je čak 45% kompanija prepoznalo i uvrstilo upravljanju voznim parkom u svoju strategiju razvoja. U Hrvatskoj postoji nekoliko stotina voznih parkova s više od 50 vozila u svojoj floti.

Osobe zadužene za brigu o ovom poslovnom segmentu često moraju biti stručnjaci za vozila, sigurnost i ljudske potencijale, kao i odlični poslovni analitičari. Zbog toga je od ključne važnosti da im informacije i statistike koje trebaju za uspješno upravljanje budu dostupni u rekordnom vremenu i uvijek pri ruci.

Što je Cloud nadzor vozila?

Cloud nadzor vozila je rješenje koje na jednom mjestu objedinjuje sve potrebno za jednostavnije i učinkovitije upravljanje voznim parkom. U svako vozilo koje želite ovim putem kontrolirati ugrađuje se uređaj koji šalje podatke o korištenju centralnoj aplikaciji.

Više o temi pročitajte na BizIT blogu.