ALATI ZA POSLOVANJE

Office 365 čini upravljanje timom zabavnim

22.05.2017 u 12:12

Bionic
Reading

Microsoftov softverski paket Office 365 ima više prednosti, no jedna od većih je omogućavanje rada u timu

Jedan od zanimljivih programa u sklopu paketa Office 365 je Microsoft Teams, radno okruženje bazirano na razmjeni poruka čija je svrha bolje povezivanje ljudi unutar različitih timova, kako bi omogućio bolju i prirodniju razmjenu ideja, piše BizIT

Svi uključeni mogu davati svoje prijedloge i raditi potrebne izmjene na proizvodu ili usluzi. Sadržaj i povijest čavrljanja o određenoj temi moguće je pretraživati po potrebi, bio on privatni ili timski.

Svi materijali smješteni su u računalnom oblaku kako bi uvijek bili dostupni. Na njima se može raditi direktno unutar aplikacije, a podržani su i video razgovori.

Microsoft Teams štiti vaše dokumente njihovim šifriranjem, tijekom mirovanja i u pokretu, a uključuje i višestruku provjeru autentičnosti radi bolje zaštite identiteta.

Microsoft Planner će vas podsjetiti na vrijeme na poslovni sastanak te obavijestiti i ostale sudionike o terminu i lokaciji održavanja.  Na početnom zaslonu uvijek ćete imati vizualni prikaz zadaća koje trebate obaviti u svakom od njih, koliko je dana ostalo da se određeni projekt privede kraju ili koje sastanke vezano za njih morate odraditi. 

Planner vam može e-mailom javiti svaku promjenu koja se odnosi na vas, bilo da vam je zadan novi projekt ili imate zadaću koju treba hitno odraditi.

SharePoint Online nudi u svakom trenutku pristup timskim i resursima tvrtke s bilo kojeg mjesta i uređaja. Na početnom zaslonu pregledno su ispisane sve aktivnosti na web lokacijama i grupama koje su podijeljene s vama. 

Putem intraneta možete surađivati s ostalima i vidjet kako i što rade u određenom trenutku. Inovativna kartica s osobama omogućuje da se povežete s onima koji imaju stručna znanja koja su vam potrebna za rješavanje nekog problema, a ujedno na isti način možete ponuditi svoju stručnost iz određenog područja. 

Više: BizIT