VRUĆE LJETO

Playstation izbacio popis besplatnih igara za kolovoz!

27.07.2017 u 15:50

Bionic
Reading

Za kolovoz su iz Sonyja pripremili šest odličnih naslova (znamo da ste čuli za barem jedan od njih) koje možete skinuti i igrati besplatno cijeli mjesec

Playstation voli svoje igrače, i oni vole Playstation. Zato svako malo, Sony par igara stavi na popis za besplatno korištenje. Za kolovoz su pripremili šest odličnih naslova (znamo da ste čuli za barem jedan od njih) koje možete skinuti i igrati besplatno cijeli mjesec.

Just Cause 3 (za PS4)

Ako ste željni nepotrebnih eksplozija i ludih avantura, ovo je definitivno igra za vas. Za sve ne-konzolaše, igra je trenutno na 75% popusta na Steam-u, a još šest sati ju možete igrati potpuno besplatno! Zašto? Just cause.

Assassin’s Creed: Freedom Cry (za PS4)

Iako je Freedom Cry tehnički DLC za Black Flag, igra je itekako voljena. Jedino što ćemo reći je da se radnja DLC-a smještena 20 godina nakon samog Black Flag-a, a vi igrate kao asasin Adéwalé. Ako vas zanima sama radnja igre, probajte ju sami, besplatna je!

Super Motherload (za PS3)

I ova igra besplatna je za PlayStation, a PC korisnici pak mogu ovu ljepoticu od igre kupiti za svega 17 kuna (pripazite, ponuda traje još samo dva tjedna)! Ako vam fali onaj dobri stari couch co-op iz djetinjstva, probajte ovu avanturu.

Snakeball (za PS3)

Sjećate se igrice zmijica za staru Nokiju? E pa, dobila je upgrade, i to kakav upgrade! Krećete se po 3D polju i skupljate male loptice... To je više manje sve što trebate znati. Igra je šarena, zabavna i nevjerojatno zarazna.

Downwell (za PS Vita)

Još jedna igra koja košta manje od pive u Dubrovniku. Jednostavni pikselizirani platformer (koji košta svega tri eura na Steamu za vas PC korisnike) koji ne troši puno memorije, ali nudi sate i sate zabave.

Level 22 (za PS Vita)

Svi smo barem jednom kasnili na posao, no Moving Player su očito od toga htjeli napraviti igru. I uspjelo im je! Imate 22 kata za proći da dođete do vašeg radnog mjesta, a nitko vas ne smije vidjeti. Skrivanje iza novina, trovanje kolega, čak i nevjerojatno riskantni zadatak poput korištenja mašine za fotokopiranje. Pustite Hitman, ovo je stealth igra godine!