tv skulptura

Ovaj televizor košta pravo bogatstvo, a dolazi s - krilima

09.04.2019 u 12:08

Bionic
Reading

Televizor Beovision Harmony tvrtke Bang & Olufsen opremljen je panel zvučnicima koje je moguće mehanički rotirati. Zašto? Pa, to bi televizor trebalo pretvoriti u skulpturu, kažu

Dok zaslon televizora Beovision Harmony nije u uporabi smješten nje isko blizu poda i djelomično zaklonjen zvučnicima. Kad ga uključite zaslon se izdiže, a zvučnici razmiču prema van i dolje.

Beovision Harmony nudi LG-jev C9 OLED zaslon dijagonale 77 inča (195,5 centimetara), kakav LG prodaje za 6.999 američkih dolara, ali bez rotirajućih zvučnika. Razlika u cijeni je frapantna: Banf & Olufsen za svoj model traži 20 tisuća američkih dolara.

Bang & Olufsen launches TV that can be folded away to "reduce its visual presence" Izvor: Društvene mreže / Autor: Deezen

Zvučnici su trokanalni zvučni sustav temeljen na DSP-u. Izrađeni su od hrastovine i aluminija te opremljeni dekoderom 7.1 za surround zvuk i mogu povezati do osam zvučnika Beolab (uključujući modele 18, 50 i 90).

Harmony podržava servise kao što su TuneIn i Deezer, ima ugrađen Chromecast i Bluetooth te se može povezati s Appleovim AirPlayom 2. Podržava i LG-jevu platformu webOS 4,5 pa ga možete koristiti za sadržaje s Amazona, Netflixa i YouTubea.

U prodaju kreće od listopada ove godine, piše Verge.