ZAPOŠLJAVANJE

Nove prilike u IT sektoru: pogledajte što se nudi ovog tjedna

  • Autor: Damir Rukavina
  • Zadnja izmjena 18.01.2021 13:52
  • Objavljeno 18.01.2021 u 13:52
tportal

Izvor: Ostale fotografije / Autor: Pexels / CC0

U suradnji s portalom MojPosao donosimo vam tjedni pregled najatraktivnijih poslova u brzorastućem IT sektoru

Tvrtka Senso Profi, kao dio Makromikro grupe, nudi pouzdana i cjelovita rješenja za informatičko upravljanje manjim ili većim tvrtkama. Tvrtka je dugogodišnji lider na domaćem IT tržištu, svim svojim djelatnicima omogućava profesionalno napredovanje, stručno usavršavanje, te rad u dinamičnom poslovnom okruženju, a trenutno su u potrazi za Serviserom računala i IT opreme (m/ž). Prednost pri zapošljavanju imaju kandidati s barem 1 godinom radnog iskustva na sličnim poslovima, a oglas ostaje aktivan do 21. siječnja.

Kompanija TASK d.o.o. osnovana je 1992. godine u Varaždinu i bavi se projektiranjem i uvođenjem poslovnih informacijskih sustava, te IT konzaltingom. Kako bi osnažili svoj postojeći tim, zapošljavaju na poziciji Programer/Software Developer (m/ž), a zainteresirani kandidati moraju posjedovati iskustvo u programiranju i radu sa MS SQL bazom podataka. Novim kolegama nude stimulativna primanja, odlične uvjete rada i stalno stručno usavršavanje. Javi im se do 22. siječnja.

Pridruži se Agrivi timu, jednom od svjetskih lidera u industriji softvera za upravljanje poljoprivrednim gospodarstvima, i to na poziciji QA Anaylist (m/ž). Njihova ponuda uključuje rad u poticajnoj okolini gdje svatko ima priliku dati i realizirati svoje ideje, mogućnost rada na daljinu i klizno radno vrijeme, team buildinge i druge organizirane aktivnosti te kontinuirani osobni i profesionalni rast i razvoj. Prijava na oglas je moguća do 22. siječnja.

Tvrtka DVIGRAD TELEKOM za proizvodnju i promet telekomunikacijskih uređaja zapošljava na dvije pozicije: Ruby/Rails Developera (m/ž) i Java Developer (m/ž). Zainteresirani kandidati moraju imati prethodno radno iskustvo na navedenim pozicijama, a pored fleksibilnog radnog vremena i rada od kuće, tvrtka nudi i budžet za edukacije te besplatnu kavu i voće. Sve uvjete i pogodnosti možeš vidjeti na oglasima koji ostaju aktivni do 21. siječnja.

Posjeduješ iskustvo rada na jednoj ili više integracijskih platformi (MuleSoft, TIBCO, ORACLE)? Tipične integracijske tehnologije kao što su HHTP, JMS, JDBC i SOAP imaš u 'malom prstu'? Visoko si motivirana osoba? Ako su tvoji odgovori potvrdni, idealan si kandidat za radno mjesto Sistem integrator – konzultant (m/ž) u tvrtki Integration Matters! Mogućnost napretka, 30 dana godišnjeg odmora i osiguran budžet za dodatnu edukaciju samo su dio njihove ponude. Javi im se do 21. siječnja.

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!