LIFE-SHOT FHD300

Nova Geniusova akcijska kamera može i pod vodu

23.12.2014 u 07:29

Bionic
Reading

Kamera Life-Shot FHD300 namijenjena je bilježenju aktivnosti na otvorenom, uključujući hodanje, trčanje ili vožnju biciklom - na suhom ili na kiši - a moguće ju je koristiti i pod vodom

Usklađena je sa standardom IPX5 koji je čini otpornom na polijevanje, a zahvaljujući posebnom kućištu izrađenom u skladu sa standardom IPX8 možete je koristiti i pod vodom, do dubine od tri metra.

Kućište se isporučuje u pakiranju s kamerom, a pored njega dobit ćete i kit za montažu na bicikl, kvačicu za pričvršćivanje na odjeću i narukvicu za sigurno nošenje. Kameru je moguće montirati i na standardne tronošce.

Dijeljenje slika i videozapisa s obitelji i prijateljima je iznimno jednostavno zahvaljujući ugrađenoj Wi-Fi vezi, a Geniusova aplikacija LifeCam, dostupna na Googleovom Play Storeu i Appleovom iTunes App Storeu, olakšava prijenos sadržaja na mobilne uređaje.


FHD300 opremljen je Sonyjevim senzorom rezolucije osam megapiksela koji snima fotografije i videozapise u punoj HD kvaliteti. Ima i značajku koja omogućuje snimanje time-lapse filmova.

Sav snimljeni sadržaj pohranjuje se na kartice mikroSDHC kapaciteta do 32 GB (Class 10). Uređaj se puni preko priključka mikro USB.

Life-Shot FHD300 dostupan je na našem tržištu od prosinca ove godine.