POVRATAK KLASIKA

Nostalgičari, radujte se - vraća se Spyro The Dragon

09.04.2018 u 14:41

Bionic
Reading

Tvorci legendarnog serijala koji je uveseljavao brojna djetinjstva odlučili su nostalgiju navrnuti na 11 te svijetu predstaviti restauriranu verziju cijelog serijala

Kada je izvorni Spyro sletio na PlayStation, ostavio je trag u srcu brojnih obožavatelja gejminga. Njegov uspjeh osigurao je čak dva nastavka pod imenom Spyro 2: Ripto's Rage! i Spyro: Year of the Dragon.

Igra je u međuvremenu preoblikovana u uspješnu hibridnu igračku Skylanders, a sve što nam je ostalo je sjećati se divnih dana provedenih uz minijaturnog zmaja dobrog srca.

TEHNO PREPORUKA

Isprobajte ove vrhunske igre za iPhone

Pogledaj galeriju

Još plamena i još ovaca

Activision je, inspiriran uspjehom HD revampa Crash Bandicoota, odlučili izdati specijalnu restauriranu verziju igre pod imenom Spyro Reignited Trilogy - zbirku koja objedinjuje sve izdane dijelove originalnog serijala, samo restaurirane u HD-u i kompatibilne sa PlayStationom 4 i Xboxom One.

Izvor: Društvene mreže / Autor: Activision

Kada stiže?

Avanture malog zmaja na spomenute platforme stižu 21. rujna 2018., a nešto se šuška i o verziji za Nintendo Switch, makar ona još nije službeno najavljena.

Kako god bilo, drago nam je vidjeti da se Spyro vraća u punoj opremi. Ako zbog ničega drugog, onda zbog te slatke, slatke nostalgije.