PUTIN MICHAELU DELLU

'Ne trebamo vašu pomoć, mi nismo invalidi'

29.01.2009 u 10:16

Bionic
Reading

Nekadašnji predsjednik i aktualni premijer Rusije Vladimir Putin poznat je po svom britkom, odrješitom i pomalo bahatom stavu, a kako to u praksi izgleda, na svojoj koži osjetio je to tijekom srijede i prvi čovjek Della, Michael Dell

Dvojac se sastao na Svjetskom ekonomskom forumu koji se upravo održava u švicarskom gradu Davonu, a sporni 'incident' dogodio se tijekom jednog od okruglih stolova.

Putin je na spomenutom događanju održao 40-minutni govor o raznim temama te se stavio na raspolaganje za pitanja ostalih učesnika okruglog stola. Michael Dell odlučio je premijeru ponuditi usluge svoje kompanije te je upitao Putina 'kako bi Dell mogao pomoći oko IT infrastrukture u njegovoj zemlji'. 'Ne trebamo vašu pomoć. Mi nismo invalidi. Ne posjedujemo ograničene mentalne sposobnosti', odgovorio je Vladimir Putin.

Ovakav Putinov odgovor prilično je iznenadio kako Michaela Della tako i sve prisutne posjetitelje, no kako izvještava Forbes, ovakav Putinov stav i nije začuđujući s obzirom na to da je ruski premijer 'alergičan' na pomoć Zapada još od raspada Sovjetskog Saveza.