POHVATAJTE IH SVE

Napokon! Pokemon Go službeno dostupan i u Hrvatskoj!

17.07.2016 u 10:59

Bionic
Reading

Igra pomaknute stvarnosti koja je zaludjela svijet od sad je i u službenom izdanju dostupna u našoj zemlji putem Google Playa i App Storea

Hrvatska je jedna od 25 europskih zemalja koje su se našle u novom valu proširenja Pokemona Go, igre Niantica i Pokemon Company koja koristi proširenu stvarnost kako bi vam omogućila virtualni lov na virtualna džepna čudovišta.

Izdavači su pristup igri odlučili ograničiti nakon što se pokazalo kako zanimanje za nju nadmašuje najluđa očekivanja, pa i projekcije vezane uz infrastrukturne kapacitete. Procjenjuje se kako je igra prije nekoliko dana premašila broj od 15 milijuna preuzimanja.

Kao i u brojnim drugim zemljama, nemali broj naših sugrađanki i sugrađana do igre je došao i prije no što je službeno postala dostupnom, uglavnom koristeći metode koje sa sobom donose i povećani rizik zaraze uređaja malverom.


Sad su i nama dostupna službena izdanja za Androide (izdanje 4.4 i novije) i Appleove uređaje (iOS 8.0 i noviji).

Već smo vam bili objasnili sve što trebate znati o igri Pokemon Go, kao i kakve sve ludosti rade igrači. Nemojte zaboraviti kako je to samo igra i budite oprezni - dok se igrate, i dalje se nalazite u stvarnom svijetu.

Dobar lov!