POKEMONOMANIJA

Nevjerojatno koje sve ludosti izvode igrači Pokemon Goa

13.07.2016 u 08:40

Bionic
Reading

Pokemonomanija je preplavila svijet, a igrači su spremni na štošta kako bi uhvatili svog pokemona. To dovodi i do prilično bizarnih situacija

Ako mu je to ikakva utjeha, isto se dogodilo i Bijeloj kući. Samo što ona ima malkice bolje osiguranje.

Bizarnih situacija sve je više. Stižu vijesti o prometnim nesrećama do kojih je došlo zbog toga što su vozači pokušali hvatati pokemone tijekom vožnje. Ne vjerujete? Evo upozorenja policije u Tennesseeju:


Jedan je američki marinac uhvatio svog prvog pokemona u Mosulu u Iraku, na prvoj crti bojišnice. I izazvao Islamsku državu na okršaj.


Pokemoni su se pojavljivali tijekom vjenčanja, u zrakoplovima, na bejzbol utakmicama, u restoranskim kuhinjama i WC-jima, u blizini vojarni, pa čak i u bolničkoj rađaonici:


I na sprovodu:



Ili na glavama kućnih ljubimaca:


Igrači su nalazili su izgubljene krave, zalazili u zabranjena područja dječjih bolnica. Neke je policija zamijenila za dilere drogom, dok je druge trebalo posebno upozoravati na opasnosti koje krije podzemna željeznica:


Neki su ih korisnici pokušali hvatati bacanjem mobitelima (nije dobro završilo po mobitele, a ni po džep vlasnika), morali se pravdati roditeljima koji su sumnjali kako u stvari idu se drogirati (nije toliko daleko od istine koliko se čini),

Konačno, čini se kako su se u potjeru za pokemonima uključile i američke vojne snage.