DUGO IŠČEKIVANA OPCIJA

Napokon možemo uređivati ​​poruke na Facebook Messengeru

12.12.2023 u 13:37

Bionic
Reading

Meta je najavila nekoliko ažuriranja Facebook Messengera u nastojanju da ga učini robusnom platformom za razmjenu poruka. Iako će uvođenje ovih ažuriranja potrajati, ažuriranja koja će Meta implementirati na Facebook Messenger su doista korisna

Meta je na Facebook Messengeru napokon omogućila uređivanje poslanih poruka. No imajte na umu da ih možete uređivati ​​samo unutar prvih 15 minuta od slanja poruke. Također imajte na umu da ako prijavite uređenu poruku zbog zloupotrebe, Meta će moći vidjeti prethodne verzije poruke.

Podsjetimo, Meta poboljšava privatnost Facebook Messengera omogućavanjem end-to-end enkripcije prema zadanim postavkama, čime su su zaštićeni samo jedan na jedan razgovori i pozivi između korisnika. 'To znači da nitko, uključujući Metu, ne može vidjeti što je poslano ili rečeno, osim ako nam ne odlučite prijaviti poruku', navela je Meta u svom priopćenju za javnost.

Meta je također ažurirala poruke koje nestaju na Messengeru, gdje će poruke nestati 24 sata nakon što su poslane ako je značajka omogućena. Ova je značajka dostupna za end-to-end kriptirane razgovore, a Meta će vas obavijestiti ako netko napravi snimku zaslona poruke koja nestaje. 

Ostala ključna ažuriranja za Messenger uključuju među ostalim i bolju kontrolu za potvrde čitanja, dijeljenje HD medija i mogućnost reprodukcije glasovnih poruka pri brzinama 1,5x ili 2x te kontinuiranu reprodukciju glasovnih poruka izvan razgovora ili aplikacije, piše Unbox.