video sa životopisom

Cure detalji o novom alatu: Na TikToku ćemo uskoro moći tražiti i posao

12.05.2021 u 10:04

Bionic
Reading

Insajderi najavljuju da će nova opcija korisnicima omogućiti objave videa sa životopisom koji će biti dostupni u sklopu njihovih profila

TikTok se polako diverzificira - od prvih dana kad smo na njemu uglavnom gledali plesne korake i sinkronizirano pjevanje, pa sve do danas gdje na popularnoj mreži možemo gledati videe sa savjetima za karijere, ponuda sadržaja nastavlja se povećavati. Prema najnovijem izvješću Engadgeta, korisnici bi uskoro na platformi mogli pronaći i novog poslodavca.

Usluga, konkretno, testira alat za zapošljavanje koji će ljudima pomoći pronaći poslove i kompanije, dok će poslodavci i brendovi lakše moći pronaći nove kandidate.

Nova značajka navodno neće biti zapečena u sam TikTok, već će se povezivati na internetsku stranicu posvećenu oglasima za poslove. S obzirom da se ipak radi o TikToku, korisnici će moći objaviti video životopise koje će nakon toga moći zalijepiti i za korisnički profil.

S obzirom koliko vremena mladi provode na TikToku, ovo bi mogao biti jako dobar novi način na koji će brendovi pronaći kadrove koje traže. Novi alat bi s druge strane, uzmemo li samu prirodu TikToka, mogao i dovesti do situacije gdje ljudi gube poslove zbog stvari koje su objavili.