NATJECATELJSKI DUH

Na novoj Logitechovoj tipkovnici radili su i profesionalni gejmeri

07.03.2017 u 11:59

Bionic
Reading

Pro mehanička tipkovnica za gejmanje nudi mehaničke tipke Romer-G u kompaktnom dizajnu bez numeričkog dijela

Logitech je predstavio mehaničku tipkovnicu za gejming Logitech G Pro. Dizajnirana u suradnji s vrhunskim eSport sportašima, mehanička tipkovnica bez numeričkog dijela namjenski je rađena za profesionalna natjecanja.

Tipkovnica dolazi s mehaničkim tipkama Logitech Romer-G, nudi 25 posto brži odaziv od standardnih mehaničkih tipkovnica te je dizajnirana s ciljem postizanja maksimalne učinkovitosti. Dolazi s odvojivim kablovima, što je čini lako prenosivom te s prilagodljivom RGB rasvjetom i ugrađenom memorijom.

Logitech G Pro Gaming Keyboard i eSportovi Izvor: Društvene mreže / Autor: Logitech

'Sportaši eSporta vrlo su izbirljivi i zahtjevni, a mi to volimo', rekao je Ujesh Desai, potpredsjednik i generalni menadžer Logitech G. 'Mi im dajemo pristup našim prototipovima i dozvoljavamo im da ih rasture. Rezultat toga je i Pro gaming, tipkovnica s ultrabrzim tipkama, izdržljivom konstrukcijom i dizajnom bez numeričkog dijela, za jednostavno prenošenje. Ako igrate na pobjedu, ovo je tipkovnica za vas.'

'Ovo je sjajna tipkovnica jer je malena, izdržljiva i bez brojčanog dijela. To mi ostavlja više prostora na stolu', rekao je C9 Jake Stewie2K Yip. 'Tipke Romer-G lijepe su i tihe te su iznimno udobne za tipkanje.' Mehaničke tipke izrađene su za odaziv i izdržljivost, preciznost i brzinu. Uz kratak hod od 1,5 mm tipke Romer-G registriraju pritisak do 25 posto brže od standardnih mehaničkih tipki.

Logitech G Pro tipkovnica Izvor: Društvene mreže / Autor: Logitech

Pro mehanička  tipkovnica dizajnirana je kompaktno bez numeričkog dijela, što je čini lako prenosivom za turnirska putovanja te ostavlja više prostora na stolu za kretanje mišem. Tipkovnica je pojačana čeličnom pločom u podlozi. Odvojivi Micro-USB priključak osigurava da se kabel neće slomiti na mjestu priključka za vrijeme kada se nosi u torbi. Trodijelni dizajn utičnice podržava jednostavnu i pouzdanu podatkovnu vezu.

Mehanička gejming tipkovnica Logitech G Pro očekuje se da će biti dostupna početkom ožujka 2017. po preporučenoj maloprodajnoj cijeni od 1.179,99 kuna. Za više informacija posjetite www.logitech.com.