KAMO OVO SVE IDE?

Hearthstone dobiva novu ekspanziju, igrin redatelj odrepao najavu

04.03.2017 u 09:28

Bionic
Reading

Nakon strašnog udara koji je Hearthstone pretpio zahvaljujući posljednjoj ekspanziji, velik broj igrača odustalo je od popularne kartaške igre. Novo proširenje i nova sezona dolaze u nadi poboljšanja igrine kvalitete, a igrin redatelj Ben Brode odlučio je cijelu stvar uglazbiti

Journey to Un'Goro u Hearthstone donosi moćne elementale i velik broj dinosaura. Blizzard je tijekom kratke najave predstavio dvije nove mehanike koje bi trebale pomoći pri igrinom povratku na vrh: misije i adaptaciju. Prva igračima daje posebni zadatak koji, ako ga obavite, daje velike bonuse, dok je drugi nasumično odabrani bonus koji se aplicira na jednog ili više miniona

Najava za Journey to Un'Goro Izvor: Društvene mreže / Autor: Blizzard

Blizzardovom ekosustavu pridonosi i izbacivanje velikog broja 'prečesto korištenih' karata poput Sylvannas Windrunner i Ragnaros the Firelorda, kao i oslabljivanje 'piratskog paketa' - grupe karata koje ubrzavaju velik broj popularnih špilova do te mjere da trećinu igrinih klasa čine neigrivima.

Dakle dinosauri, elementali i džungla glavna su tema Journeyja, no što Ben Brode ima za reći oko svega toga? Pogledajte u njegovom glazbenom odgovoru.

MC Ben Brode repa o Hearthstoneu Izvor: Društvene mreže / Autor: Ben Brode

Svaka čast, gospodine Brode. Nadamo se da će nova ekspanzija koja dolazi u travnju biti jednako igriva koliko je i vaš uradak bio slušljiv.