ANDROMEDA

Zanima vas novi Mass Effect? Pogledajte čak 13 minuta gameplayja!

06.03.2017 u 10:18

Bionic
Reading

Najnovija iteracija megapopularnog znanstveno-fantastičnog serijala iz BioWarea i Electronic Artsa sve nam je bliža, a igrini tvorci odlučili su sa svijetom podijeliti igrin početak i prvu scenu borbe. Drugim riječima, zavalite se u fotelju, specite kokice i uživajte

Mass Effect: Andromeda na tržište dolazi 23. ožujka ove godine i to na PC, Xbox One i PlayStation 4. Ako se možete strpiti do tad i ne gledati niti jedan foršpan, svaka vam čast. Ako odlučite ne pogledati najnoviji video koji je ovih dana osvanuo na IGN-u, još bolje, zato jer se radi o početku same igre - drugim riječima, čeka vas nekoliko spoilera.

Isječak gledatelje upoznaje sa Scottom Ryderom i njegovim ocem te Simuliranim Adaptivnim Matriksom - za frendove Sam. Također tu je i kapetanica Cora i doktor (koji ima dost' poznat glas). Naravno, ubrzo nakon početka u prvi plan ulazi i prva kriza. Uostalom, zar zbilja mislite da ćete čitavu igru proći bez ijedne borbe?

U videu možemo vidjeti kako funkcioniraju izbori unutar razgovora, kao i niz drugih igrinih mehanika. Nepotrebno je naglasiti da cijela stvar izgleda jako lijepo. I za kraj, molimo da još jednom uzmete u obzir da je ovaj video doslovno krcat spoilerima.

Pogledajte prvih 13 minuta Mass: Effecta Andromeda Izvor: Društvene mreže / Autor: IGN