AKCIJA 'DAME BIRAJU'

Mikronis u lovu na pripadnice ljepšeg spola

16.12.2009 u 14:57

Bionic
Reading

U vrijeme blagdanskog ludila, točnije blagdanskog potrošačkog ludila, mnoge trgovine obasipaju nas svojim popustima, akcijskim prodajama i raznim sličnim ponudama. U Mikronisu smatraju da ponuda dijela tehnološke opreme treba biti usmjerena prema pripadnicama ljepšeg spola

Žene se sve manje samostalno upuštaju u proces kupnje novog računala ili dodatne opreme, najčešće zbog nelagode i osjećaja srama, za što su velikim dijelom krivi i nestručni prodavači koji im ne žele izaći ususret. Akcijom 'Dame biraju' koja je upravo započela notebook centar Mikronis (www.mikronis.hr) odlučio je ohrabriti sve žene da češće same biraju računala i IT opremu posebnom ponudom i akcijskim cijenama računala dizajniranih ponajprije za žene.

'Današnji trendovi pokazuju da se neke tipično ženske stvari, poput kozmetičkih preparata, sve više prilagođavaju muškarcima, a neke donedavno tipično muške stvari, poput računalne opreme, sve više prate ženske potrebe i želje. Ukoliko pogledamo ponudu računala, zamijetit ćemo kako je na tržištu sve više 'ženskih' računala, koja svojim dizajnom i karakteristikama ženama nude atraktivnost, a ujedno i vrhunske performanse', istaknula je Gordana Puhelek, direktorica centra Mikronis. 'Bez obzira na ove trendove, mnoge žene se rijetko same upuštaju u kupovinu prijenosnog računala ili dodatka za notebook. Ovom akcijom želimo ih ohrabriti i pokazati im da u Mikronisu nema potrebe da dolaze u kupovinu u društvu muškarca, jer im naši prodavači stoje na raspolaganju za sva pitanja i nedoumice te sa svakim kupcem razgovaraju na njegovom jeziku, koristeći stručnije ili manje stručne termine.'

Tijekom akcije 'Dame biraju' Mikronis će svim kupcima ponuditi i tri akcijska modela HP računala, a neke od modela prijenosnika moguće je nabaviti s kućištom koje je dizajnirao poznati hrvatski dizajner Robert Sever.

HP ProBook 4510s u crvenoj boji s procesorom Intel Core 2 Duo T6670 od 2.20 GHz i 500 GB hard diska te optičkim uređajem DVD RW DL bit će pravi odabir žena koje trebaju atraktivno, a istovremeno i moćno računalo. HP Pavilion dv6-1360em s procesorom Intel Core 2 Duo T6600 od 2.20 GHz odličan je izbor svih dama koje žele dobro opremljeno multimedijalno prijenosno računalo, dok će HP Mini 110 Netbook by Studio Tord Boontje s procesorom Intel® Atom™ N270 od 1.6 GHz zadovoljiti ukus ljubiteljica atraktivnog dizajna i završne obrade u netbooku malih dimenzija.

www.mikronis.hr