zatrpani?

Messenger se mijenja, novu opciju voljet će svi koje živciraju nepotrebne poruke

10.02.2021 u 11:22

Bionic
Reading

Facebookova popularna aplikacija za digitalnu komunikaciju u najnovijoj verziji uvodi značajku koja će pomoći svima koje neprestano zatrpavaju zahtjevi za razgovore

Facebook ovogodišnji Dan sigurnijeg interneta slavi podsjetvši sve o sigurnosnim značakama ugrađenima u Messenger. Kompanija je u novom blogu spomenula da pojačava opcije za kontrolu zaprimljenih zahtjeva za poruke uz pomoću kojh će korisnici lakše brisati velike brojeve zahtjeva koje su poslali, riječima Engadgeta, sumnjivi profili.

Facebook također radi na 'novim načinima kojima će ljudima olakšati prijavu zlouporabe sustava, kao i online zlostavljanje' te time pružiti 'cjelovitije izvještaje' o porukama koje ste zaprimili.

Facebook, naravno, sve te ljude želi podsjetiti na već ugrađene sustave zaštite koje je kompanija izbacila prošle godine - uključujući App Lock koji aplikaciju veže uz biometriju vašeg smartfona, kao i mogunost isključivanja zahtjeva za poruke.

Kompanija je također podsjetila na značajke poput notifikacija za pokušaje phishinga i automatsko zamućivanje slika na netraženim porukama. Za kraj, Facebook najavljuje dolazak značajki koje će prepoznati osobu koja kontaktira velik broj ljudi odjednom ili šalje zahtjev za prijateljstvo maloljetnim korisnicima.