SOUNDBAR HS8

LG-jev zakrivljeni zvučnik idealan je za liniju zakrivljenih televizora

13.08.2015 u 12:03

Bionic
Reading

LG je najavio kako će u Europi od sljedećeg tjedna biti dostupni i bežični zakrivljeni zvučnički sustav Music Flow HS8. Riječ je o sustavu namijenjenom primarno liniji zakrivljenih televizora, no dizajn tu nije tek radi dizajna

LG navodi kako je zbog zakrivljenosti proširen tzv. sweet spot, dok su visokotonci (njih četiri) smješteni na obje strane sustava za veći domet zvuka. Posrijedi je 4,1-kanalni sustav snage 360W, a LG tvrdi da je riječ o jednom od najboljih uređaja za surround zvuk na tržištu.

'LG HS8 razlikuje se od proizvoda konkurencije po svom dinamičnom načinu rada i-Sound. Ova inovativna značajka unapređuje iskustvo gledanja TV-a prilagođavajući postavke zvuka kako bi odgovarali različitim zvukovima s obzirom na vrste sadržaja. i-Sound može u trenutku interpretirati što točno korisnik gleda i prilagoditi zvuk sadržaju. Jedinstveni, dinamični sustav i-Sound osigurava da televizija, filmovi i glazba zvuče točno onako kako bi trebali', stoji u priopćenju.


Što se povezivosti tiče, moguće je sustav sinkronizirati s korisnikovim mobilnim uređajem putem Wi-Fi mreže, a tu je i Bluetooth 4.0 povezivost.

LG HS8 će biti izložen tijekom sajma elektronike IFA u Berlinu od 4. do 9. rujna.