ZA RAZGOVORLJIVE

LG GX300 oslanja se na dvije SIM kartice

  • Autor: B. R.
  • Zadnja izmjena 16.09.2010 09:42
  • Objavljeno 16.09.2010 u 07:18
LG GX330 Dual Sim

LG GX330 Dual Sim

Izvor: Promo fotografije / Autor: LG

Novi mobilni telefon iz LG-a donosi vrlo jednostavan način za istovremeno korištenje dvije SIM kartice

Promjenu SIM kartice olakšavaju posebna tipka te dva LED pokazatelja koji korisniku omogućuju jednostavan odabir. Ovakav koncept 'dva uređaja u jednom' zahtijeva snažniju bateriju nego kad je riječ o običnim modelima. Tako baterija uređaja LG GX300 jačine 1.500 mAh osigurava čak 500 sati na čekanju i više od 15 sati razgovora, a uz mogućnost istovremenog korištenja dviju SIM kartica, LG GX300 uključuje i kameru od dva megapiksela.

'U suvremeno doba, koje karakterizira izrazito aktivan i brz način života, učinkovito iskorištavanje vremena, odnosno sposobnost obavljanja više zadataka istovremeno te balansiranje između poslovnog i slobodnog vremena sve više dobivaju na važnosti. Upravo zbog toga LG GX300 je idealan izbor i za one koji su dosad koristili dva mobitela, jedan za posao, a drugi za slobodno vrijeme', rekao je Željko Gabud, voditelj prodaje mobilnih uređaja u LG-u Hrvatska te naglasio da je LG GX300 savršen spoj tehnološke inovacije i elegantnog dizajna: 'Model GX300 uključuje LCD zaslon i tipkovnicu koji su iznimno jednostavni za upotrebu, a debljina uređaja iznosi svega 12,8.'

Ovaj mobilni uređaj dostupan je isključivo u slobodnoj prodaji u Bravotelu, Dimotelu, Intelkomu i Ecosu po preporučenoj maloprodajnoj cijeni od 999 kuna.

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!

Napiši ovdje što ti misliš o ovoj temi