RAČUNALSTVO U OBLAKU

Konferencija B4Cloud privukla 400 posjetitelja

18.10.2013 u 18:23

Bionic
Reading

U zagrebačkom Hypo centru 17. listopada 2013. održana je prva konferencija Business for Cloud - B4Cloud. Sudjelovalo je oko 50 domaćih i inozemnih tvrtki

B4Cloud je službeno otvorila operativna direktorica IT sektora za poslovne korisnike i članica uprave Combisa Mirela Šešerko, nakon čega je uslijedio niz blokova vrhunskih predavanja, koja je birao stručni tim konferencije: Jon Froda (Podio), Jereoen Buijs (Box.com), Vladimir Budija (Tena Be), Tomislav Car (Infinum) i drugi.

Konferencija je pobudila interes kod publike različitih branši – od studenata do direktora svih razina menadžmenta. Hrvatski poslovnjaci su imali priliku uživo saznati koji su svjetski trendovi modernog poslovanja te upoznati velik broj potencijalnih poslovnih partnera.

Glavni organizator i poduzetnik Igor Vuksanović je održao zanimljivo predavanje na temu Ured bez papiranaglasivši kako se papir sve manje uklapa u digitalni stil života.

Najavio je kako će iduću konferenciju održati krajem iduće godine. 'B4Cloud smo krenuli raditi od nule u ožujku ove godine. Nakon prvih objava u medijima krenule su prijave. Nekoliko dana prije konferencije bili smo primorani odbijati prijave koje su pristizale svakodnevno.

Okupili smo pedesetak tvrtki, a Hrvatski Telekom i IBM Hrvatska su svojim sponzorstvom pomogli da još kvalitetnije organiziramo ovo događanje. Zahvaljujemo svim poslovnim partnerima i medijima na izuzetnoj suradnji i podršci u tome što radimo', rekao je Vuksanović.