dodir pametne tehnologije

Kako pametno započeti novu godinu?

20.01.2022 u 13:34

Bionic
Reading

Nakon što smo proslavili doček Nove godine stiglo je vrijeme da razmislimo o novogodišnjim odlukama! Svaka nova godina je novi početak, a ujedno i prilika prema promjenama kojima težimo. Uvijek je dobro pogledati gdje se nalazimo, što želimo promijeniti i koje korake moramo poduzeti kako bi uspješno stigli do svojeg cilja. Često tražimo način da novu godinu započnemo svježi – razmišljamo o promjeni izgleda, novim aktivnostima, promjenama vezano za poslovni i privatni život

Kako bi uspješno krenuli naprijed i nešto promijenili bitno je dobro razmisliti što nam je trenutno nepotrebno i kako možemo napraviti dovoljno mjesta za nešto novo. Ovo naročito vrijedi za stvari, uređaje i sve što smo sakupljali tijekom svih ovih godina, a zapravo ih vrlo često ne koristimo. Suvišni predmeti nam samo skupljaju prašinu, zato je bitno donijeti pametne odluke kod odabira uređaja koji će nam pomoći u obavljanju svakodnevnih zadataka, poslu, zabavi, ali nam značajno uštedjeti i vrijeme. Startajmo u novu godinu uz dodir pametne tehnologije.

Ako se zapitamo što želimo u novoj godini ili što nam nedostaje u životu? Koji je vaš odgovor? Možda nam nedostaje upoznavanje novih ljudi i druženje pa možemo sudjelovati u nekom zanimljivom meetup-u, provođenje kvalitetnog vremena u prirodi, briga za zdravlje i sportske aktivnosti, stjecanje novih znanja putem različitih webinara i online edukacija. Bitno je da se dobro pripremite kako bi imali odličan doživljaj. Iz tog razloga potražili smo laptope koji će vam to omogućiti – Asus Vivobook, Acer Aspire 5 ili laptopi Lenovo naša su topla preporuka.

Možda poželimo i više vremena za sebe pa odlučimo potražiti uređaje koji će nam svojom pametnom tehnologijom uštedjeti vrlo dragocjeno vrijeme. U današnje vrijeme bijela tehnika postoji sve pametnija te uređaji poput perilice rublja, perilice posuđa, sušilice rublja i sl. poznatih brendova, kao što je Bosch, olakšavaju nam svakodnevni život, a uz njih laptop, računalo ili smartphone postali su nešto što svatko od nas mora imati, razlika je samo u brzini, memoriji i mogućnostima koje nam pružaju ovi pametni uređaji.

Postoji li nešto o čemu ste oduvijek sanjali, a da to do sada nikako niste ostvarili? Možda je ova godina savršeni izbor za to. Možda ste željeli otputovati negdje daleko, upoznati drugačiju kulturu ili okusiti tamošnje specijalitete. U ovoj predivnoj avanturi svakako će vam savršeni suputnik biti Xiaomi 11 Lite 5G ili dron DJI Mavic Mini 2 koji će ove divne trenutke zabilježiti i pretvoriti u nezaboravna sjećanja. Ako ste više avanturist možda je vaše želja da probate skok s padobranom, bungee jumping ili ludu vožnju brdskim biciklom – ako klimate glavom dok ovo čitate sigurno je vrijeme da to i učinite. Nemojte zaboraviti ponijeti svoju sportsku digitalnu kameru GOPRO HERO9 Black jer bitno je imati dokaz da ste stigli do svojeg cilja. Možda nije loša ideja provjeriti svoje vještine u gaming svijetu te pokazati svoj talent drugima. Napredovati i postati pobjednik odličan je osjećaj, ali to može biti jednostavnije ako uz sebe imate laptop vrhunskih performansi kao što je Acer Nitro 5 ili ste više pobornik gaming računala uz koje će gaming miš, tipkovnica i slušalice učiniti vaše poteze još preciznijima.

  • +6
Links Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo

Zapišite svoje ciljeve, napravite plan i držite ih jer ćete uz planiranje, dobru organiziranost i usredotočenost ostvariti sve što ste zamislili te ostati uvijek dobro raspoloženi i sretni, a ta energija onda će se proširiti i na druge – male promjene su bitne zato birajte pametno. Odvažite se i napravite promjene koje će donijeti svježinu u vaš život, a iz svakog pokušaja može nastati jako dobra priča, kvalitetno poznanstvo ili nezaboravno iskustvo.

Kako bi odluke prilikom kupnje novog uređaja pametnih značajki bile što kvalitetnije pripremili smo za vas odličnu ponudu koju možete pogledati ovdje i sigurni smo da će vam pomoći u obavljanju zadataka, a vašu svakodnevicu učinit će zabavnijom. Startajte u novu godinu uz dodir pametne tehnologije!