HDMX AUDIO

Još jedan proizvođač prijenosnih zvučnika stigao u Hrvatsku

28.02.2014 u 08:12

Bionic
Reading

Danas smo dobili informaciju kako je E-mobile iz Zagreba postao generalni zastupnik tvrtke HMDX Audio za hrvatsko tržište. Podsjetimo, HMDX je proizvođač potrošačke elektronike koji s više od 20 godina iskustva donosi inovativne proizvode za svoje kupce u SAD-u i globalnom tržištu. Sada su ti proizvodi, zahvaljujući tvrtki E-mobile, dostupni i u Hrvatskoj

Tvrtka HMDX sa svojim audio uređajima nastoji pružiti najvišu kvalitetu zvuka, a veliku pažnju posvetili su i svojoj službi za korisnike. Kontinuirano istraživanje i razvoj osiguravaju HMDX proizvodima isticanje u odnosu na konkurentske proizvode. Zahvaljujući filozofiji tvrtke, sve inovativne tehnologije kompanije postaju dostupne u potrošačkoj elektronici što im je osiguralo nezamjenjivo mjesto na tržištu i povjerenje kupaca diljem svijeta.

HMDX stoji iza svojih proizvoda. Svaki od njih stvoren je od najkvalitetnijih sastojaka te je posebno izrađen za godine pouzdanog korištenja. Svaki proizvod dolazi sa jamstvom.

HMDX Audio i dalje nudi širok asortiman cjenovno prihvatljivih proizvoda koji su stvoreni kako bi uživali u glazbi i stilu. Iskoristite prednost visoke tehnologije u svakodnevnim proizvodima kako bi mogli doživjeti radost istraživanja sebe kroz glazbu.

E-mobile proizvode HMDX-a prodaje kroz raširenu mrežu maloprodajnih partnera diljem Zemlje, a kompletnu listu dostupnih modela možete pronaći i na njihovom službenom webshopu www.emobile.hr