BLIŽI SE KONFERENCIJA

Jeste li spremni za Drone Days? Evo što sve možete očekivati

20.03.2019 u 10:00

Bionic
Reading

Brojni stručnjaci, istraživači i entuzijasti bespilotnih letjelica okupit će se na dvodnevnom skupu kako bi razmijenili znanja i iskustva te demonstrirali dosadašnja tehnološka postignuća

Skup o bespilotnim letjelicama DroneDays bit će održan 26. i 27. ožujka na Fakultetu elektrotehnike i računarstva u organizaciji Laboratorija za robotiku i inteligentne sustave upravljanja (LARICS) u okviru EU projekta AeRoTwin.

Brojni stručnjaci, istraživači i entuzijasti bespilotnih letjelica okupit će se na dvodnevnom skupu kako bi razmijenili znanja i iskustva te demonstrirali dosadašnja tehnološka postignuća.

taschenovo novo remek djelo

Pogledajte najljepše fotografije iz NASA-inih arhiva: 60 godina u svemiru

Pogledaj galeriju

Stručna predavanja će održati Paolo Brianzoni, mladi talijanski poduzetnik i pilot dronova, Ramiro Martinez de Dios, profesor na Sveučilištu u Sevilli, Sandra Perica Cvjetko iz poduzeća Ericsson Nikola Tesla, kao i Tobias Krieger, voditelj tima inženjera u poduzeću Schiebel. 

U letačkoj zoni demonstracijskim letovima svoje letjelice će predstaviti poduzeća Aviteh, M SAN Grupa i Kapetair te FER-ov tim LARICS.

Sajam poduzeća koji je otvoren za sve posjetitelje okupit će desetak poduzeća koji se bave razvojem, primjenom i distribucijom bespilotnih letjelica te tehnologijama koje omogućavaju njihovu primjenu i razvoj.

Na štandovima će svoje usluge i proizvode predstaviti poduzeća Hrvatski Telekom, Aviteh, GeoCentar, Strato Wave Connect i Kapetair, udruge Flow Design Team i Hrvatska udruga bespilotnih sustava: HUBS te novopokrenuti projekt Drone Pilot Operators.

Više: Drone Days