KREĆE IDEA KNOCKOUT 2017

Imate dobru tehnološku ideju? Las Vegas vas čeka!

03.05.2017 u 15:43

Bionic
Reading

Prijavite se na Bugovo natjecanje tehnoloških ideja, osvojite hotelski smještaj i dvije povratne karte za Las Vegas, kao i izlagački štand na najvećem svjetskom sajmu novih tehnologija

Četvrto izdanje regionalnog natjecanja tehnoloških ideja Idea Knockout bit će održano u četvrtak, 28. rujna, u Zagrebu. Ulaz je besplatan. 

Odabrani timovi borit će se za dvije povratne karte zrakoplovom za Las Vegas, šest noćenja u hotelu tijekom trajanja sajma Consumer Electronics Show 2018 (CES) i izlagački štand u Eureka Parku, dijelu CES-a rezerviranom za startupove.

CES 2018 bit će održan od 9. do 12. siječnja 2018. u Las Vegasu u SAD-u. 

Da bi se prijavili na Idea Knockout 2017 ne morate nužno biti startup i ne morate nužno biti iz Hrvatske. Dovoljno je da ste tim koji ima originalnu tehnološku ideju, bilo da se radi o softveru, internetskom servisu ili uređaju i da za svoju ideju imate razvijen demo ili prototip. 

Nije važno ni imate li tvrtku ili ne, jeste li kompanija ili startup ili samo studenti. Prijaviti se možete putem web-stranice natječaja, gdje su objavljeni i detaljni kriteriji. 

Osim spomenute prve nagrade, timovi koji će nastupiti na Idea Knockoutu bit će u prilici osvajati i druge nagrade, poput mobilnih uređaja i nastupa na Bug Future Showu 2018

Uz to, svi timovi koji nastupe na Idea Knockoutu 2017 dobit će i izlagački prostor tijekom samog natjecanja te zajamčenu medijsku promociju u svim Bugovim izdanjima (Bug, Mreža, Bug Online, Bug TV), a pobjednički tim detaljno će u tim medijima, kao i u izdanjima i emisijama medijskih pokrovitelja biti popraćen i tijekom nastupa na CES-u 2018

I ove će godine žiri Idea Knockouta ostati neotkriven do samog održavanja natjecanja. Nadzor nad regularnošću rada žirija obavljat će Veleposlanstvo SAD-a u Zagrebu, čiji je Trgovinsku ured i službeni zastupnik CES-a za našu zemlju.

Glavni pokrovitelj natjecanja je Hrvatski Telekom, a podržava ga i Visoko učilište Algebra, u kojem će prijavljene timove besplatno pripremati za nastup. 

Pobjednici Idea Knockouta dosad su bili timovi STEMI, Streaming Solutions i DivIT. Evo kako je prošlogodišnjim pobjednicima bilo na CES-u:    

N1 Televizija: video-reportaža o nastupu startupa STEMI na CES-u 2017 Izvor: Društvene mreže / Autor: Bug TV