NOVI ICT SADRŽAJ

ICTBusiness.info pokrenuo i radijski program

02.10.2015 u 12:18

Bionic
Reading

Medijski projekt novinara i urednika Dražena Tomića nastavlja sa širenjem. Nakon pokretanja TV emisije i preuzimanja portala Gameperspectives.hr pokrenut je ICTbusiness.info Radio - Link

Projektu ICTBusiness.info s početkom listopada priključuje se i i radijska emisija/podcast, odnosno njen autor Boris Ocić, novinar i spiker iz Osijeka.

Radio - Link započeo je s emitiranjem na Gradskom radiju u Osijeku u proljeće 2001. godine i dosad je, u nekoliko oblika i termina emitiranja, doživio 461 izdanje. Ova polusatna radijska emisija bavila se brojnim aktualnostima iz IT svijeta, ali na način primjeren radiju.

'ICTbusiness.info Radio – Link sada će stizati u novom formatu i donositi vam informacije svakodnevno. Na našem portalu od prvog ćete listopada moći pronaći poveznicu na najnovije izdanje ove radijske emisije.

Vijesti ćemo vam donositi svakodnevno od ponedjeljka do petka u 12 sati i bit će kratki pregled materijala objavljenog na portalu u protekla 24 sata', ističe glavni urednik ICTbusiness.info medijskog projekta Dražen Tomić, dodajući kako su otvoreni za suradnju s radijskim postajama iz cijele Hrvatske i regije.