MOBILNI NOVITETI

HTC predstavio novčaniku ugodni smartfon HTC U12 life

30.08.2018 u 12:10

Bionic
Reading

Najnoviji pametni telefon iz HTC-a ima dvostruku kameru, 'dual finish' dizajn i velik kapacitet baterije zapakiran u uređaj srednje klase

HTC je predtavio HTC U12 life. Osmišljen prema filozofiji 'U', ovaj uređaj namjenjen je prije svega korisnicima koji traže atraktivne značajke u uređaju srednje klase. HTC U12 life na stražnjoj strani ima dvostruku kameru s mogućnošću umjetničke bokeh fotografije te mogućnošći snimanja videa u 4K.

Dual Finish dizajn

HTC U12 life donosi 'dual finish' dizajn na jednodijelnom kućištu od akrilnog stakla, zajedno s metaliziranim dizajnom maske koji okružuje 18:9 'full-body' ekran. HTC U12 life je ojačan kako bi uspješno odolio ogrebotinama. HTC tvrdi da je ovdje riječ o 'potpuno novoj formi dizajna inspiriranog tekućom površinom površinom'.

  • +3
HTC U12 life slike uređaja Izvor: Licencirane fotografije / Autor: HTC

Snaga, boje i dostupnost

Što se unutrašnjosti tiče, U12 life je opremljen baterijom kapaciteta 3600 mAh, kao i Qualcomm Snapdragon 636 procesorom i 4 GB RAM-a i 64 GB proširive memorije.

HTC U12 life će biti dostupan u dvije boje, plavoj Moonlight Blue te ljubičastoj Twilight Purple. Datum izlaska uređaja na ove prostore još nije poznat. Više informacija o HTC U12 life pronaći ćete na HTC.com.

NEKOLIKO TRIKOVA

Vaš smartfon s Androidom je spor? Evo kako ga možete ubrzati

Pogledaj galeriju