NOVITETI

HP ima četiri nove radne stanice za kreativce

  • Autor: Miroslav Wranka
  • Zadnja izmjena 25.07.2018 13:26
  • Objavljeno 25.07.2018 u 13:26
HP EliteDesk 800

HP EliteDesk 800

Izvor: HP Inc. / Autor: HP

HP Inc. predstavio je radne stanice namijenjene produkt-dizajnerima, arhitektima, profesionalcima u kreativnim industrijama, proizvođačima originalne opreme, nastavnicima i djelatnicima koji rade uredske poslove ili u financijskom sektoru

Modele HP Z2 Mini, HP Z2 Small Form Factor i HP Z2 Tower, kao i izdanje radne stanice HP EliteDesk 800, karakteriziraju ugrađene sigurnosne značajke poput prvog i jedinog BIOS-a sa značajkom samooporavka te značajke HP Endpoint Security Controller.

Na raspolaganju su sigurnosna rješenja s hardverskom podrškom, uključujući značajke HP Sure Start četvrte generacije i HP Sure Run4 koje omogućuju nastavak rada ključnih procesa, kad ih zlonamjerni softver nastoji zaustaviti. Druga generacija HP-ovog kompleta Manageability Kit omogućuje upravljanje većim brojem uređaja.

Evo zašto su računala s Windowsima uvijek bolja od Maca

Izvor: Youtube / Autor: Microsoft

Sve radne stanice HP Z2 koje sada se mogu spojiti na sučelje Thunderbolt koje omogućuje brzo spajanje uređaja, a nudi i velik izbor certifikata za najpopularnije aplikacije. Program HP Performance Advisor služi za optimiziranje softvera i upravljačkih programa, a korisnici imaju na raspolaganju Intelove procesore Xeon procesore i memoriju ECC. Radne stanice moguće je prilagođavati, proširivati, nadograđivati...

HP Z2 Mini G4

HP Z2 Mini G4

Izvor: HP Inc. / Autor: HP

Radna stanica HP Z2 Mini G4 ukupnog je obujma 2,7 litara. Između ostalog, nudi grafički procesor NVIDIA Quadro P600 ili NVIDIA Quadro P1000, a na raspolaganju je i grafički procesor AMD Radeon Pro WX4150 te Intelov šestojezgreni procesor Xeon. Podržava spajanje do šest zaslona i perifernih uređaja. Dostupna je od kraja kolovoza s početnom cijenom od 8.000 kuna (PDV uključen).

HP Z2 SFF

HP Z2 SFF

Izvor: HP Inc. / Autor: HP

Radna stanica HP Z2 Small Form Factor (SFF) G4 u istom pakiranju pruža 50 posto bržu obradu podataka od prethodne generacije, tvrde u HP-u. Također je opremljena šesterojezgrenim procesorom, a nudi i nove mogućnosti prilagodbe s opcijama ulaza/izlaza koje oslobađaju utore PCIe sabirnice. Isporučuje se sa četiri utora PCIe sabirnice i dva utora za pohranu M.2. Dostupna je od kolovoza s početnom cijenom od 7.900 kuna (PDV uključen).

HP Z2 Tower

HP Z2 Tower

Izvor: HP Inc. / Autor: HP

Radna stanica HP Z2 Tower G4 osmišljena je za savladavanje velikih radnih opterećenja kao što su BIM tehnologije i renderiranje uz pomoć grafičkog procesora Ultra 3D i najnovijih procesora Intel Core ili Intel Xeon. Opremljena je više od 60 posto snažnijim grafičkim procesorom od prethodne generacije.

Novi dizajn uključuje prednju i stražnju izbočinu za jednostavno premještanje sustava te je 13 posto manji od prethodne generacije, a opremljena je i dodatnim filterom prašine. Dva utora za pohranu M.2 omogućuju instaliranje memorije za profesionalnu upotrebu i dodatnih diskova s ugrađenom enkripcijom koji sprečavaju pristup IP adresi. Dostupna je od kolovoza s početnom cijenom od 8.300 kuna (PDV uključen).

HP EliteDesk 800

HP EliteDesk 800

Izvor: HP Inc. / Autor: HP

Radna stanica HP EliteDesk 800 dolazi s profesionalnim certifikatom za SolidWorks i AutoCAD te raznim mogućnostima nadogradnje. Između ostalog, opremljeno je grafičkim procesorom NVIDIA GeForce GTX 1080. Dostupna je od kolovoza s početnom cijenom od 8.300 kuna (PDV uključen).

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!